האם יש הריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש הריון?
    עדי
    20/02/2011

אחרי החזרת קפואים אחרי 3 שבועות היה בטא 3500 היה לי דימום חום קטן אבל לאחריו כבר לא הופיע דבר. אמרו לי לחכות עוד שלושה שבועות ולבוא לבדיקה לראות מה קורה
    היה קשה לי לחכות לדעת וקניתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה שלילית. מה זה אומר?
    זה מאוד מבלבל אשמח לתשובה.אני מטופלת בפרוגינובה ואוטרוגוסטן יכול להיות שזה משנה את התוצאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש הריון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה מוזר

מרב
    20/02/2011

אולי תקני עוד בדיקה ביתית מסוג אחר....אני הייתי מציעה לך גם לעשות בדיקת דם של בטא נוספת בהצלחה ותעדכני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדרשי בדיקה

מורן
    20/02/2011

פשוט תגידי להם שאת בלחץ רציני ותדרשי אולטרסאונד לבדוק האם יש שק הריו ועובר זו זכותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש הריון? - תגובה

ד''ר דוד ישי
    21/02/2011

שלום
    לא ניתן לקבוע מה קורה על סמך בדיקת שתן. אם אין לך סבלנות לחכות לתאריך שנקבע , עשי בדיקת דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו