ivf החזרה בהרדמה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivf החזרה בהרדמה
    נועה
    20/02/2011

היי..
    רציתי לדעת האם יש אפשרות לעשות את ההחזרה בהרדמה מלאה גם.. האם פשוט אפשר לבקש זאת, והאם זה עלול לפגוע באיכות העוברים אפילו במעט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivf החזרה בהרדמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה ?

מורן
    20/02/2011

לא נראה לי שזה אפשרי מהסיבה הפשוטה שמדובר בהליך של שלוש דקות בלי כל כאב

לא רק שאין כאב זה גם כל כך מרגש לראות את הביצית המופרית מוחדרת לך לתוך הרחם

ובנוסף, למה לקחת סיכון בעוד הרדמה מלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מורן
    21/02/2011

גם אני הייתי מאוד לחוצה בפעם הראשונה עברתי שאיבה בהרדמה מלאה ואחר כך החזרה - אין פתרון ללחץ - פשוט תגידי לעצמך שהכל יהיה בסדר לכאן או לכאן הרי בסוף ברור שיהיו לך ילדים, אז לאחת זה לוקח פאם אחת ולשניה 3 פעמים ולשלישית 6 פעמים, כל אחת והגוף שלה והאמת שאני לפני הטיפול לא שאלתי כלום, לא דיברתי עם אף אחת מהבנות שהיו שם, די פחדתי לשאול כדי לא להיכנס ללחצים מיותרים אני בטבעי מאוד לחוצה.
    אבל ההחזרה היתה מאוד מרגשת בכיתי כמו ילדה קטנה כשראיתי בצג איך הם מזריקים את העובר ישירות לתוך הרחםובעצם עוזרים לי עם הבעיה שלי (יש לי נוזל בין הידבקויות שמונע מהביצית לצאת לחלל הרחם ולהיפגש עם הזרע) וזה לקח בדיוק 3 דקות אם לא פחות.
    לפי מה שהבנתי מהרופאים כאן, כן ניתן לעשות הרדמה גם בהחזרה, אבל אם הכאב הוא נסבל עדיף לך שלא לקחת סיכונים מיותרים בטח שלא בהרדמה נוספת.

ה - IVF הראשון שלי לא צלח , אך הקפיאו לי עוברים ועברתי החזרת מוקפאים והיום אני בשבוע 7 + עם הריון תקין (טפו טפו טפו)

מאחלת לך המון המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מורן

נועה
    21/02/2011

תודה..זה ממש מעודד!! הרבה מזל טוב והצלחה בהריון!!
    מקווה שאצטרף ל"חוג" הזה בקרוב :)
    אומנם אני רק בראשית הטיפול ויש עוד זמן..אבל מקווה שחודש הבא זה יעבור בהצלחה!
    הרבה תודה והצלחה גם לך בהמשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נועה
    20/02/2011

היי מורן..
    האמת שזה ה IVF הראשון שלי (בע"ה מקווה שיצליח ויהיה גם האחרון :)
    אני פשוט למודת ניסיון מ3 הזרעות עברתי..אני יודעת שזה לא הרבה אבל בגלל שצוואר הרחם שלי צר או לא יודעת מה..צריך להחזיק אותו עם מחשיר בנוסף למכשיר ה"מנה" שמחדירים..
    הייתי כל כך לחוצה ומתוחה...ואני יודעת שזה עלול לפגוע כשהגוף לא רפוי..
    לכן חשבתי על הרדמה..אני כמובן לא יעשה שום דבר כזה אם עלול לפגוע..
    ועכשיו כשהבנתי ממך שרואים את כל התהליך על המסך..אז זה באמת נשמע מרגש... יש הצעות איך להירגע? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ivf החזרה בהרדמה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    21/02/2011

שלום
    החזרה היא פעולה פשוטה ואין טעם לסכן את האישה בהרדמה , פרט למקרים חריגים במיוחד. אם המקרה שלך כזה יחזירו לך בהרדמה בלי שתבקשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו