צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    דואגת
    20/02/2011

ד"ר שלום
    רופאת הנשים שלי הפנתה אותי לביצוע צילום רחם.
    אני חברה בקופ"ח מכבי ומתגוררת בחיפה.

קראתי על הסיכונים של בדיקה זו המפורטים בטופס ההסכמה, וגם קראתי באינטרנט שמדובר בבדיקה כואבת מאוד...

האם עדיף לי לבצע את הצילום במכון הרנטגן (נדמה לי ברח' הרצל) ללא שאני יודעת מי הרופא המבצע? או שאולי עדיף לבצע זאת באופן פרטי בבית חולים או משהו כזה ?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת יקרה

קרן
    20/02/2011

גם אני מאוד פחדתי לפני וגם אני קראתי בכל מקום אפשרי שזה כואב. זה לא הדבר הכי כייף בעולם אבל זה מאוד מאוד קצר ומהיר והכאב גם עובר במהרה. קחי לך אקמול שעה לפני ואחרי זה כנסי למיטה והכל יהיה בסדר. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כזה כואב

מורן
    20/02/2011

כל אישה מגיבה אחרת לבדיקה
    אני בכלל לא קראתי על הבדיקה כלום והלכתי לעשות ולא הבנתי על מה הבנות מדברות בכניסה.
    הכאב הוא רגעי ובעיקר מתרכז בגב התחתון, כמו כאבים לפני מחזור.
    אין לך ממה להתרגש וכמו שאמרה הקודמת כדור אקמול ולא תרגישי כלום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קרן ומורן

דואגת
    22/02/2011

אני מאוד מודה לכן על ההרגעה, טוב לשמוע תגובות שונות מאלו שממלאות את האינטרנט..
    אפשר להגיד שאני קצת יותר רגועה.
    שוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו