IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF
    אור
    21/02/2011

שלום רב אני בסבב IVF שני ורציתי לשאול מספר שאלות :
    1. האם אמורים לעשות בדיקת דם ו-US לפני החזרה על מנת לוודא שההורמונים ברמה רצויה ושהרירית מספיק טובה לקליטת הריון ?
    בנוסף ל-IVF אני גם עושה PGD ולכן ההחזרה נעשית ביום החמישי שה די הרבה זמן אחרי השאיבה ומי יודע מה עובר על הגוף במן הזה ?
    2. האם אמורים לבצע בדיקת דם אחרי ההחרה על מנת לוודא כי התמיכה מספיקה ? בטיפול הקודם קיבלתי ווסת יומיים לפני הבטא , השאלה אם הייתי עושה בדיקה כמה ימים אחרי ההחזרה האם היו רואים את זה ? ואם היו מוסיפים תמיכה האם היה עוזר ?
    תודה רבה ,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אור
    22/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ?

אור
    24/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF - תגובה

פרופ' שחר קול
    24/02/2011

1. לא, זה מיותר.
    2. לרוב - לא. באופן ספציפי יש לדון לפי הפרוטוקול שניתן, גורם הבוץ,והתרופות שניתנו ל"תמיכה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו