האם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציות
    דני
    22/02/2011

שלום דוקטור
    לפני כשנה וחצי נולד לי ולאישתי ילד, אחרי הלידה ניסינו שוב להיכנס להריון ואף נקלטנו כעבור חצי שנה מהלידה. ההריון נגמר בהפלה טבעית אחרי שנמצא שהיה שק הריון ללא עובר. לפני 5 חודשים נקלטנו שוב להריון ואחרי שעברנו את השבועות הראשונים נשמנו לרווחה אבל בבדיקת מי השפיר שעשינו בשבוע 20 התגלתה תסמונת דאון ועברנו הפלה יזומה.
    השאלה שלי היא כזו:
    1. אישתי טוענת שזה בגלל הגיל שלה (35) והיא מאשימה את עצמה שהביציות שלה זקנות, האם יש אמת בדבריה?
    2. במידה והיא צודקת האם יש טיפול שיכול לסייע לביציות שלה? האם זה משהו ששנינו צריכים לעבור?
    3. עברנו יעוץ גנטי ואין משהו שנמצא בגנים שלנו כמעורר חשד לבעיות כרומוזומליות. האם אנחנו צריכים שתתרחש עוד הפלה כדי שנוכל לעבור בירור מדוע זה קורה??
    אודה מאוד לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה איש לא עונה לי?

דני
    22/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציות - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/02/2011

1. כן
    2. לא
    3. אפשר לעבור ברור נוסף כבר כעת, אך למען האמת - זה לא ממש יקדם אתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו