מרגישה שאני לא בידיים טובות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני לא בידיים טובות...
    חוחית
    23/02/2011

בקצרה על עצמי: בת 32 אם לילד בן 5 . הריון ספונטני ,לידה עצמונית.עם אותו בן זוג 9 שנים. סובלת כבר 3 שנים מעקרות משנית עם 2 הריונות כימיים שהאחרון היה לפני כשנה.
    אחרי שלחצתי על הרופא שלי (לדעתו הבדיקה היתה מיותרת) נשלחתי לצילום רחםבו כל הממצאים היו תקינים למעט: "החצוצרות לא הודגמו , קרוב לודאי עקב בעיה טכנית ודליפה של החומר הניגודי."

הרופא שלי החליט לאור הממצאים להפנות אותי לועדת ניתוחים לשם ביצוע היסטרופקופיה/לפרוסקופיה .
    בועדת הניתוחים הופאים אמרו לי שקרוב לודאי אין לי שום בעיה - כי כבר נכנסתי להריון אבל בכל זאת נקבע לי תאריך. הם שאלו אותי אם אני יודעת מה השוני בין הבדיקות וכו וכו' (את שתיהן אני צריכה חעבור בהרדמה מלאה) וכתבו בטופס ההפניה סימן שאלה ואמרו לי להתיעץ שוב עם הרופא למה התכוון המשורר. הרופא אמר לי תגיעי יום לפני לבית החולים מקסימום נשחרר אותך הביתה ולמחורת תעברי היסטרוסקופיה בהרדמה.

אני מרגישה שאף אחד לא נותן לי תשובות ואין לי שום מושג למה הוא יחליט אם כן או לא.
    אני שוקלת להחליט על דעת עצמי ופשוט להגיע לבית החולים באותו יום ולעבור רק את ההבחנתית בלי פלישה ניתוחית .
    בהרגשה שלי ינתחו אותי שלא לצורך ואני מרגישה מאוד מבולבלת עקב התשובות הממש לא החלטיות שאני מקבלת .
    מרגישה שאני צריכה להחליט מה לעשות. למה לא עוד צילום רחם לדוגמא?

אודה לכם אם תעזרו לי לשפוך אור ולהחליט מה לעשות . הניתוח ממש בקרוב......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני לא בידיים טובות... - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/02/2011

מציע צילום רחם חוזר, אולי עם בלון המונע דליפת החומר החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו