למרות כל הסיכויים יש הריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למרות כל הסיכויים יש הריון?
    רווית
    23/02/2011

שלום
    שנה חלפה מאז שהפסקתי לקחת גלולות. במהלך כל התקופה הזו המחזור לא הגיע לבד ולכן כל כ-3 חודשים קיבלתי דופסטון כדי לקבל ווסת.
    במחזור האחרון קיבלתי פרט לדופסטון גם איקוקלומין וביצעתי מעקב זקיקים (משום מה הרופא לא נתן לי גם בדיקות דם). בתאריך 20.01.11 , ביום ה-19 למחזור תוצאות מעקב הזקיקים היו:
    עובי רירית 6.6 מ"מ
    בכל שחלה מס' זקיקים מרובים בגודל עד 10 מ"מ.
    האבחנה היתה שיש לי שחלות פוליציסטיות.
    זה היה לפני חודש. היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון רק ליתר ביטחון לפני שאני שוב לוקחת דופסטון והתוצאה היתה חיובית. בערב חזרתי על הבדיקה והתוצאה שוב היתה חיובית.
    האם זה הגיוני? האם יכול להיות שבחודש שעבר הגוף התעורר, היה ביוץ ובדיוק ניקלטתי?
    שלא יהיה ספק אני מאד מאושרת אם זה יתברר כנכון. אבל...
    שנה שלמה התנהלתי כאילו אני בהריון מבחינת אסור ומותר. מאז מעקב הזקיקים, מכיוון שהבנתי שאין סיכוי להריון חזרתי לעשן חשיש (כל ערב כ-2 סיגריות) ולפני שבוע עשיתי טיפול לייזר להסרת שיער.
    האם לאחד מאלו יש השפעה הרסנית או מסוכנת?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למרות כל הסיכויים יש הריון? - תגובה

פרופ' אלכס סימון
    23/02/2011

לדעתי אין לכך משמעות חמורה אולם תוכלי לברר זאת בצורה טובה יותר במכון לטרטולוגיה בהנהלת אשר אור נוי. את מספר הטלפון תמצאי בחפוש בגוגל.
    הלייזר אינו מזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו