שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות
    אני
    24/02/2011

שלום,
    אני בת 34, מטופלת IVF, עקב בעית זרע. בטיפול האחרון הריון אקטופי שטופל בזריקה.
    שאלותיי:
    1. אני סובלת כבר שנים מקנדידה גלברטה בנרתיק, ניסיתי הכל אך ללא הועיל.(יש הפרשות, כאב בקיום יחסי מין, תחושת צריבה).
    האם כדאי לטפל בקנדידה לפני טיפול IVF נוסף?
    2. האם יכול להיות שהקנדידה גרמה להריון החוץ רחמי?
    3. ההריון האקטופי היה בחצוצרה שמאל, האם ניתן להחזיר את העוברים לחצוצרה הימנית הפעם כדי למנוע הריון אקטופי נוסף?
    4. מה הסיכוי להריון אקטופי חוזר?
    5.האם יש קשר לכך שכאבי המחזור שלי הם תמיד בצד שמאל בלבד(בגב התחתון)- האם זה אומר שמשהו אינו כשורה?

תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא....

אני
    24/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2011

כדאי לעבור לטיפול בקנדידה ברפואה משלימה במקביל לטיפולי הפריה.
    קנדידה לא קשורה להריון חוץ רחמי.
    אין טיפול כזה להחזיר לחצוצרה ימין אלא אם את רוצה לעבור לפרוסקופיה ולשים עוברים בחצוצרה. בצורת ההחזרה הרגילה שמים עוברים רק ברחם.החזרה זו גם לא תשלול הריון בחצוצרה ששמנו לה את העוברים.
    הריון חצוצרתי יכול להיות גם מימין והסיכוי להריון חצוצרתי באחת משתי החצוצרות הוא 1 ל100 הריונות באוכלוסיה הכללית ואצלך 6 ל 100.
    הכאבים שאת מתארת לא אומר שמשהוא לא בסדר וזה קשור למבנה בגנטי של גופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו