כמות שתן מוגברת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמות שתן מוגברת
    אמילי
    24/02/2011

אני אחרי טיפול הפרייה שלישי והחזרת שלושה עוברים, כתמיכה אני לוקחת אנדומיטריום ופרומיטריוםX2 פעמים ביום. בנוסף אני לוקחת מתילפרדינסולוןX1
    מאז שהתחלתי עם הכדורים אני מוצאת את עצמי מתעוררת 2-3 בלילה על מנת להטיל את מימי (כמות גדולה מאוד בכל פעם)
    האם זה הגיוני?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות שתן מוגברת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Answer please?

EM
    24/02/2011

אני אחרי טיפול הפרייה שלישי והחזרת שלושה עוברים, כתמיכה אני לוקחת אנדומיטריום ופרומיטריוםX2 פעמים ביום. בנוסף אני לוקחת מתילפרדינסולוןX1
    מאז שהתחלתי עם הכדורים אני מוצאת את עצמי מתעוררת 2-3 בלילה על מנת להטיל את מימי (כמות גדולה מאוד בכל פעם)
    האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות שתן מוגברת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2011

למה את לוקחת פרומיטריום ומתילפרדניסולון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות שתן מוגברת

EM
    24/02/2011

אני לוקחת את הפרומיטריום כתמיכה
    ואת הסטרואידים בגלל חשש מדלקת עקב התהליך , כמניעה
    אני מטופלת בארה"ב וכאן זה הפרוטוקול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות שתן מוגברת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2011

אני הייתי מוריד חלק מהתרופות אך ואני לא יודע בדיוק מה כל הפרוטוקול שעברת את צריכה לפנות לרופא על מנת שייעץ לך מה להוריד היות והתמיכה היא לא כל כך משמעותית שצריך לתת המון תרופות ביחד.אם עברת AHA אז כנראה שבגלל זה את לוקחת סטרואידים ואם לא זה מיותר.
    ואם עברת שאיבה אזי מספיק רק סוג של פרוגסטרון וגינלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו