ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    דקלה
    24/02/2011

שלום,
    כתבתי תגובה בדף הקודם אך אני רןאה שהיא נענתה לכן אני חוזרת שוב: מה יכולות להיות הסיבות לביוץ מאוחר באופן קבוע? המחזור הוא בן 28 יום והביוץ תמיד בסביבות היום ה-20 (ע"פ מעקב זקיקים ובדיקות דם לאורך 4 חודשים). בת 35. פרולקטין 574 (נורמת המעבדה היא עד 619). הרופא שלי לא התייחס לעניין ואני רוצה לדעת על מה הדבר מעיד? האם בעייתי? האם זה מקשה על כניסה להריון ומה ניתן לעשות?

תודה ובהערכה על פועלכם בפורום (זה בכלל לא מובן מאליו הן מבחינת זמינות והן מבחינת התשובות המקצועיות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2011

הרופא שלך צודק אין לעניין הביוץ שום משמעות.
    הפרולקטין תקין.
    עניין ההריון- צריך פשוט לנסות אין שום סיבה שמשהוא יקשה עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות

דקלה
    24/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דקלה
    24/02/2011

כששאלתי את השאלה לפני מס' ימים נעניתי ע"י פרופ' סימון שמחזור בין 28 יום צריך להיות ביוץ סביב היום ה-14 ואם זה לא כך אז יש בעיה. אינני מבינה, אתה אומר שזו לא בעיה שיש ביוץ מאוחר והוא אומר שכן. אודה להבהרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2011

אני לא מבין את הבעיה.זה נכון שבמחזור של 28 יום הביוץ צריך להיות באמצע ואני לא יודע איך בדיוק הוכחת שזה מאוחר אך עניתי שזה באמת לא משנה כי צריך לא לעשות כל מיני בדיקות משונות שאין להן משמעות אלא את צריכה לנסות להרות ואם לא תהרי אז באמת נתחיל לבדוק מה קורה אך אי אפשר להגיד שיש בעיה כשאין בעיה במידה ולא ניסית להרות.
    אני בטוח שהביוץ שלך לא כל כך מאוחר אך מה זה משנה . האם את רוצה בדיקות והסברים או הריון.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו