מה קורה פה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה קורה פה?
    רונית
    25/02/2011

שלום,
    ב 6 לחודש היתה החזרת עוברים. ביום ראשון ב 20 לחודש בטא 256 פרוגסטרון 26. אתמול התחיל דימום שנראה כמו מחזור על נייר הטואלט אבל שום דבר לא יצא החוצה היו התכווצויות אבל ממש לא חזקות והדימום שהתחיל כחזק נחלש (לא היו קרישי דם בכלל) ועכשיו אין שום דבר חוץ מטיפונת הפרשה חומה (הדימום אתמול היה דם טרי) וזהו אין שום התכווצויות. עשיתי היום בטא יצא 836 ופרוגסטרון 127 אני יודעת שבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים בעיקרון אבל שמעתי שלפעמים גם כל 3 ימים... אני יודעת שאין מה לשער השאעות וצריך לחכות לבטא של יום ראשון אבל האם יש לי עוד סיכוי להריון תקין אחרי יום אחד של דימומים עם כאבים מתונים ובטא שלא ממש הכפילה את עצמה או שלא לפתח ציפיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה פה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד משהו קטן

רונית
    25/02/2011

למרות הדימום הרופא שלי לא ממליץ על גסטון כי הוא אומר שמאז שהעביר אותי לקחת אסטרופם לא וגינלי אלא דרך הפה שהםרוגסטרון שלי מעולה האם זה בסדר או שכדאי לנסות גסטון? (אני נגד כי לפי דעתי הוא יכול לעשות יותר נזק מתועלת לפעמים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם יכול להיות הריון חוץ רחמי

רונית
    25/02/2011

אני יודעת שסחרחורות וכאבים בכתף ודימום וכאבים חלשים הם סימנים של הריון חוץ רחמי, צריך ליסוע למיון? אני מתחרפנת כי יש לי את כל אלה ואני ממש מפחד!!!
    מתנצלת על הפגזת השאלות אבל אני לחוצה בטרוף כי בהריון חוץ רחמי יכולות להיות השלכות ממש נוראיות ואני לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם יכול להיות הריון חוץ רחמי - תגובה

פרופ' שחר קול
    26/02/2011

לא ניתן לשלול הריון חוץ רחמי.
    אם יש סימנים מחשידים יש להיבדק במיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו