אודה לתשובה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובה.
    לחוצה
    25/02/2011

שלום רב,
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 3 חודשים ללא הצלחה.אני בחורה בת 25. לקחתי גלולות במשך 9 שנים והפסקתי לפני חצי שנה.בעלי עבר ניתוח וריקוצלה לפני יותר מ- 10 שנים ולכן שלחתי אותו לבדיקת זרע. הבדיקה יצאה תקינה מלבד מורפולוגיה- 12% תקינים. ראינו שבבדיקה שעשה לפני ניתוח הוריקוצלה היה לו מורפולוגיה - 35%. לפני 8 ימים עשיתי בדיקת ביוץ והבדיקה הייתה חיובית אבל היום קיבלתי מחזור. הבנתי שהביוץ הוא תמיד 14 יום לפני שמקבלים מחזור וזה יוצא בדיוק ביום של המקווה כך שיכול להיות שפיספסנו בכמה שעות. שאלותיי הן:
    1. איך יכול להיות שבבדיקה לפני 10 שנים היה לו מורפולוגיה 35% והיום רק 12%.מה זה אומר שיש רק 12%? האם זה מאוד בעייתי? מה טווח התוצאות?
    2. איך יכול להיות שהביוץ שלי היה לפני 8 ימים והיום קיבלתי מחזור?
    3. איך אני סופרת אחורה 14 יום? כולל היום או מאתמול כולל אתמול?
    4. מה עושים כדי שהביוץ לא יצא בימים של הנידה?
    5. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
    אודה מאוד לתשובה מפורטת... אני לחוצה ולא מבינה למה זה לא קורה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לתשובה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובה. - תגובה

ד''ר דוד ישי
    26/02/2011

שלום
    1. הכל יכול להיות במהלך תקופה כל כך ארוכה. אבל המשמעות של זה קטנה אם שאר המדדים תקינים.
    2. אכן לא סביר. אני מפקפק לגבי הדיוק של הערכה בזיהוי יום הביוץ
    3. מיום הדימום כולל יום הדימום
    4. אם התופעה חוזרת על עצמה , תצטרכי להיעזר ברופא מומחה לפוריות . יש כמה שיטות
    5. מי אמר שיש לך בעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו