אישה בת 40

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אישה בת 40
    ביצית מאוכזבת
    18/12/2007

שלום ד"ר יקר,
    אני בת 40 ונמצאת בטיפולי ivf באחד מביה"ח הנחשבים בצפון.
    עברתי חמישה מחזורי שאיבה כשכל פעם נשאבו 5 ביציות והועבר 3 עוברים. יש לי תחושה שמכיוון שאני לא עושה את הטיפולים באופן פרטי אני לא מצליחה. אשמח לתגובה מהירה, אתה יודע, השעון שלי מתקתק... אם תוכל להמליץ לי על רופא שילווה אותי באופן פרטי מבלי שארנקי יתרוקן...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה בת 40

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 40

פרופ' שחר קול
    18/12/2007

התוצאות עד כה נראות סבירות מבחינת מספר הביציות והעוברים שהושגו.
    איני מסכים איתך לגבי הסיבה לחוסר ההצלחה עד כה.
    מציע להמשיך ולנסות, לא להרים ידיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל נא תתיאשי אני בת 43 ובהריון ..

סמדר 43
    18/12/2007

אני בהריון ראשון (33+2)לאחר ivf ראשון שנעשה בבי"ח אלישע ע"י ד"ר קול . אני בעלת משקל עודף גדול ומעשנת שנים! הסיכויים היו קלושים אולם בעזרת ד"ר קול נעים ההליכות והמקצועי אני בהריון. ד"ר קול עובד בבי"ח רמב"ם ,במרכז בריאות האישה (מכבי) ובבי"ח אלישע. ממליצה לך להשקיע ולהגיע לרופא טוב! חבל סתם למרוח את הזמן! בנוסף עברתי טיפול בהילינג ובשיחרור חסימות לשם הורדת הלחץ והמתח. אולי לך יתאים יותר רפלקסולוגיה /דיקור /שיאצו /יוגה או כל דבר שיוריד ממך את הלחץ.שני את תזונתך לתזונה בריאה יותר, וחשבי מחשבות אופטימיות! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו