PGD

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD
    חסויה
    27/02/2011

שלום רב,
    עקב נשאות שלי ושל בעלי לגן קונקסין ביצענו החזרת 3 עוברים שעברו פי גי' די. ההחזרה בוצעה ביום החמישי לשאיבה (שאיבה בשני, החזרה בשבת). לא נאמר לי כמה תאים לכל עובר, אבל 2 מהם איכותיים ועוד אחד סביר. ביום החמישי העוברים הם בלצוסיסטים? אני בת 32 ואין בעיית פריון (הזרע אצל בעלי חלש, ונוצרו 12 עוברים מתוך 18 ביציות). מה הסיכויים שלנו להקלט? האם לעוברים שעברו אבחון טרום השרשה יש פחות סיכויים להשתרש ברחם בשל הביופסה שעברו? מבחינה סטטיסטית, מה ההבדל בן החזרה של 2 עוברים לעומת 3 עוברים, בכמה אחוזים זה מעלה את סיכויי ההקלטות?
    תודה מראש על התשובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך עוברים

חסויה
    27/02/2011

התקשרתי למעבדה לשאול על העוברים ונאמר לי ששניים מהם היו שלב אחד לפני הפיכתם לבלצוסיסט ואחד מהם התחיל להיות בלצוסיסט. האם הסיכויים טובים יותר לעוברים מסוג זה להשתרש ברחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PGD - תגובה

פרופ' שחר קול
    27/02/2011

כנראה שהעוברים הגיעו לשלב הבלסט (אם נאמר שהם באיכות טובה), כך שהסיכוי להריון הוא טוב מאוד, בעיקר על רקע גילך הצעיר, ומכיוון שאין לך בעיות פריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו