בבקשה תענו לי אני ממש מודאגת.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי אני ממש מודאגת.
    FF
    27/02/2011

שלום
    אני ממש מודאגת ומאוד מפחדת.
    עשיתי החזרה של שני עוברים מוקפאים ב3.2
    הווסת ההאחרונה שלי הייתה ב20.1 אז לפי מחשבון הריון אני בשבוע 5.
    עשיתי בטא ראשונה יצא לי 30 בטא שניה 193
    הייתי לוקחת כתמיכה 3 פעמיים ביום אסטופרם ו4 פעמיים ביום אנדומטרין
    אחרי כמה ימים היה לי מין הפרשות חומות כאלה
    ולמחרת ביום חמישי עשיתי בטא נוספת שיצא 600 אמרו לי שהאנדומטרין שלי נמוך ולכן אני צריכה לקחת גסטון במקומו התחלתי עם הגסטון
    ואז יום שישי היה לי טיפה דם עם קרשי דם קטנים קטנים אמרו לי להמשיך עם התמיכה רגיל ולהגיע יום ראשון ושחס חלילה שלא יהיה הריון חוץ רחמי
    הגעתי היום לבטא ולאולטרסאונד הבטא שלי יצאה לי 1332 והתוצאה של הגסטון עלתה טיפה בבדיקת אולטרסאונד ניצפה שק הריון אחד ובתוכו שק חלבון שאלתי את התכנית אולטרסאונד עם ניקלט שתיים או אחד היא אמרה שאחד.
    שהגעתי לעבודה בשעה 12 ניגשתי לשירותים והיה לי ממש דימום דימום חזק התקשרתי לרופא שלי והוא אמר לי לגשת למחלקה לעשות שוב בדיקות ושהבדיקות שלי יצאו טובות.
    שהגעתי למחלקה עשו לי אולטרסאונד והוא ראה ששק הריון עדיין שם
    והוא אמר לי לעלות את מינון של הגסטון ל2 ביום ולנוח כמה ימים ולהגיע שוב יום חמישי
    האחיות אמרו לי שיכול להיות שזה העובר השני שבדימום הוא יוצא ששאלתי את הרופא עם זה ככה
    הוא אמר שיכול להיות והוא אומר שיש נשים שעושות הפריות לפעמים השק לא מתפתח ולא מגיעות עד ללידה הוא ראה באולטרסאונד שאצלי הכל בסדר אבל צריך ממש לעקוב שנחכה לדופק ושהשק התפתח טוב.
    ואני ממש מפחדת ממה יוכל להיות לי ככה דימום?
    זה ממש כמו דימום של ווסת.
    עם הבדיקות שלי יוצאות תקינות והבטא שלי מכפילה את עצמה טוב מאוד אז למה יכול להיות לי ככה דימומים ?
    ועוד שאלה אני ב9.3 אמורה לטוס עם בעלי ללונדון לשבוע
    יכול להיות שיהיה איזה שהוא סיכון בטיסה ?
    לא מומלץ לטוס במצב שלי ?
    תודה רבה על הכל
    והמשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי

FF
    27/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

FF
    28/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• m.

FF
    01/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו