ביוץ לא מגיע.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ לא מגיע.
    זואי
    27/02/2011

שלום רב,
    בת 27 מנסה כבר מעל שנה עם מחזורים סדירים מאוד(כל 28 יום) וללא בעיות הורמונאליות,צילום רחם תקין וכו..

לפני חודשיים עשיתי צילום רחם וביוץ זוהה בי"מ 18(8 ימים לאחר הצילום). באותו החודש קיבלתי בדיוק שבועיים לאחר הביוץ,אבל המחזור כולו התארך ב-4 ימים .

החודש,התחלתי זריקות (פיוריגן)בי"מ 3 ובי"מ 2 התחילו לי כאבים בצד שמאל.
    המשכתי את הזריקות עד יום מחזור 8 ובי"מ 8 הלכתי לרופאה שראתה זקיקים קטנים וקבעה שעקב הרגישות באיזור מדובר בדלקת מההזרעות וצילום רחם של חודש לפני.
    הפסקתי את הטיפול
    התחלתי אנטיביוטיקה עד י"מ 12 ומאז לא הגיע הביוץ.
    עשיתי בדיקת דם ביום שלישי שעבר (לפני 5 ימים)
    LH יצא 14
    פרוגסטרון- 5
    אסטרדיול- 290

בנוסף,
    אני נעזרת בבדיקות ביתיות לזיהוי הביוץ ומי"מ 13 הבדיקה יוצאת חיובית(שני הפסים באותו הצבע) זה נחלש קצת בימים האחרונים והיום אני י"מ 27 עשיתי בדיקת ביוץ נוספת ופס הבדיקה חזק בהרבה מפס הביקורת.

מה לעשות? יש לי הרגשה שהמחזור לא הולך להגיע וברור שרמות הLH מאוד גבוהות ע"פ הבדיקה הביתית והבדיקות דם בלבלו אותי לחלוטין.
    אני רוצה לדעת אם אני לפני ביוץ,אחרי או שבכלל לא יהיה ביוץ החודש(מה שאף פעם לא קרה)
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ לא מגיע.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמשח לתגובה.

זואי
    28/02/2011

ישנן הודעות שנענו לפני ההודעה שלי .
    שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי..

זואי
    01/03/2011

מחכה כבר כמה ימים לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו