כשלון מחזורי הזרעות - שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כשלון מחזורי הזרעות - שאלה לרופאים
    אתי
    01/03/2011

שלום לרופאים היקרים,

יש לי שאלה לגבי בעיות פוריות.
    אני בת 32, ובעלי בן 33 אוטוטו. אני סובלת מוגיניסמוס, מה שמונע מאיתנו קיום יחסים מלאים.
    אנחנו רוצים להכנס להריון. עברתי 3 הזרעות על בסיס כדורי איקאקלומין וזריקת אוביטרל. הזרעות נכשלו.
    האם זה יכול להעיד על בעיית פוריות כלשהי?
    לפי רופא נשים שלי ההזרעות היו אמורות להצליח. ואני קצת מודאגת שאם 3 הזרעות לא הצליחו, למרות שאלו הנסיונות היחידים שלנו להכנס להריון, שחלילה אולי יש בעיה כלשהי? מה דעתכם? האם יש עוד משהו שעליי לעשות? איזה המשך טיפול הייתם ממליצים לאחת כמוני?
    יש לציין כי בדיקה הורמונלית תקינה. צילום רחם תקין וזרע תקין.
    מה שקרה, שאחרי נטילת איקקלומין, רירית רחם היתה דקה כאשר לפני תחילת ההזרעות רירית היתה 11. ובטיפול הראשון ירד ל 8.1 . ובשני ושלישי ירד ל 6.7 - 6.4 בהתאמה.
    אודה למענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלון מחזורי הזרעות - שאלה לרופאים - תגובה

ד''ר דוד ישי
    02/03/2011

שלום
    לא ברור לי מדוע לא ניסיתם מעקב ביוץ טבעי ללא שום טיפול + הזרעה לפני איקקלומין. אם אני מבין נכון , בסה"כ עברת 3 הזרעות . אחרי מס' כזה של הזרעות מוקדם מדי לדבר על בעית פוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן אלו היו 3 הזרעות בלבד ואין לי

אתי
    03/03/2011

מושג מדוע לא עשינו הזרעות על בסיס טבעי לפני איקקלומין.
    מה שהרופא כן אמר לי, שעם הכדורים יהיו יותר זקיקים בשלים, וזה מגדיל את הסיכויים להקלט להריון מהר יותר.
    אבל מנגד ראיתי שרירית הרחם נהיה דק. אולי זה מה שהפריע לקליטה של הריון?
    בכל מקרה המחזור הזה אנחנו ככל הניראה נעשה הזרעה על בסיס טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו