מקפיצה שוב- אשמח לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שוב- אשמח לתשובה
    דחוף
    01/03/2011

שלום,

אני מטופלת בזריקות פיוריגון. בסבב הקודם היה הריון כימי שנפסק באופן טבעי בשבוע 6 בערך. הרופא אמר שייתכן שזה היה בגלל עובי הרירית (6.8)

החודש לאחר 5 ימי זריקות בלבד נצפה זקיק של 24 מ"מ עם עובי רירית 5.2 בלבד
    הרופא אמר שאין ברירה ואם רוצים שהזקיק לא יהפוך לציסטה זריך להזריק אוביטרל ולגרום לביוץ.
    הרופא גם רשם לי נרות פרוגסטרון שאותך אקח מהיום שאחרי הביוץ.

שאלתי היא: מהם הסיכויים שבכל זאת אקלט להריון? הרי יש לרחם זמן של כמה ימים להתעבות מההפריה (אם תהייה) עד שהביצית המופרית מגיעה לרחם , לא? האם הריון יהיה בגדר נס?

וגם: באלו דרכים אוכל לגרום לרירית להתעבות? שמעתי שסלק טוב אבל האם יש משהו מבוסס יותר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה שוב- אשמח לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דחוף
    03/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

דחוף
    04/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב- אשמח לתשובה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/03/2011

שלום
    רירית של 6.8 היא רירית סבירה לחלוטין . רירית של 5.2 מ"מ היא רירית דקה . הסיכוי להריון קיים אך הוא קטן יותר. אם הייתה לך רירית עבה יותר , אני מקווה שבפעמים הבאות היא תחזור ותהיה כזאת. לצערי אין לנו כלים טובים לעיבוי הרירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו