מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור ארוך במיוחדנני18/12/2007
ערב טוב,
זה היום ה- 11 שאני במחזור. (לאחר החזרת עוברים והטיפול כשל.)
האם עליי לדאוג שזה כבר 11 יום???
לאחר הכשל הראשון בחודש שעבר המחזור יסתיים לאחר 3 ימים.
מדוע ?
ובנוסף פיתאום אני סובלת מהתקפי חום קשים!!! האם יש קשר?
(צרכתי גונל +צטרוטייד ונרות).....
(בשבוע שעבר כבר עניתם על שאלתי זו אך המחזור עדיין ממשיך).....
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי18/12/2007זה בהחלט לא רגיל. צריך לחזור על בדיקת הריון ולהבדק ע"י רופא ( כולל בדיקת אולטרסאונד )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך + שאלה
נני19/12/2007ראשית תודה רבה לך אתה רופא מדהים!
הרופא הפרטי שלי בחו"ל עד יום א' "והמחזור" פסק בינתיים, אך עדיין יש כאבי בטן קלים וגלי חום רבים האם להמתין או לא סובל דיחויי?
ובכלל מדוע יש לי גלי חום? ייתכן ואני בהריון (או הריון מחוץ לרחם)?
בבדיקת הדם לזיהוי הריון באלישע אמרו לי שזה שלילי - יש מצב שטעו?
***האם גליי חום הם תופעה של הריון או בגלל הזריקות גונל שלקחתי?
שוב תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נני
ד''ר דוד ישי19/12/2007גלי החום בהחלט מוזרים.
בת כמה את? איזה טיפול קבלת במחזור הקודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר ישי
נני19/12/2007אני בת 34 עברתי החזרת שני עוברים טריים (חלוקה ל-4) .
ביום 7/12 ביצעתי בדיקת דם לבדיקת הריון ונאמר שלילי.
צרכתי גונל f במינון 900 פעם ביום + צטרוצייד + נרות תמיכה.
**עדיין כאבי בטן וכן גליי חום קשים!! מלבד זה הכל בסדר והמחזור כנראה הסתיים היום לאחר 12 יום ועדיין כאבי בטן.... דיי מוזר.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת אחד הרופאים
נני21/12/2007לגבי שאלתי מיום 19/12 בשעה 22:33 לגבי שאלת ד"ר דוד ישי בנושא מחזור ארוך, גילי וגליי חום.
רב תודות לכם ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנני
ד''ר דוד ישי21/12/2007למה את מתוונת כשאת אומרת גלי חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליי חום
נני21/12/2007שלום ד"ר,
הכוונה לחום פיתאומי עד זיעה כל שעה, שעתיים בערך.
בחלק העליון של הגוף. זה בדרך כלל עובר תוך 3-5 דק' אבל זה מפחיד אותי זה התחיל מיד אחרי החזרת העוברים וזה לא עובר אני בעלת fsh דיי גבוה (פעם היה 12 ובפעם האחרונה 6) .
אולי זוהי תופעה של העלמות המחזור בגילי??
(נראה לי שזה מההורמונים)
מודה לך מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנני
ד''ר דוד ישי21/12/2007האם קבלת בשלב מסויים גם דקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופא
נני22/12/2007בוקר טוב,
לא השתמשתי אף פעם בדקפטטיל.
בדרך כלל מיד אחרי מחזור יש תחושת הקלה בבטן הנפיחות הגדולה מהזריקות יורדת. הפעם זה לא קרה עדיין כאבי בטן ונפיחות .
נכון לרגע זה המחזור נגמר... מחר בע"ה רופאי חוזר מחו"ל והעשה אולטרסאונד.
*האם יש סימנים כלשהם להריון מחוץ לרחם?
ובמידה ויש הריון חוץ רחמי מה הדחיפות להפלה ? במיידי או אפשר לסחוב את זה קצת.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נני
ד''ר דוד ישי22/12/2007אין קשר בין התלונות שלך להריון מחוץ לרחם. בכל מקרה בהריון מחוץ לרחם צריך להיות קודם כל הריון.
התמונה שאת מתארת היא של דיכוי שחלתי. אם האולטרסאונד ידגים שחלות לא פעילות עם רירית דקה צריך יהיה לקחת גם בדיקת דם הורמונלית כדי להשלים את הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)