מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנא דעתכם, מה סיכויים..רונה03/03/2011
בת 36 ובן 35 אחרי 5 הזרעות ו2 IVF שנכשלו. ללא ילדים.
בIVF ראשון נשאבו 2 ביציות והוחזרו 2 עוברים (נעשה איקסי)
בIVF שני נשאבו 4 ביציות והוחזרו 2 עוברים (שוב נעשה איקסי).
הבוקר ראיתי את תוצאות המעבדה של הIVF האחרון וראיתי את התוצאות הכי גרועות שהיו עד כה : מורפולוגיה 0%.
1. מה הסיכוים להצלחה?
2. האם כדאי לשקול תרומת זרע?
3. האם כדאי לשקול תרומת ביצית?
אני לא רוצה להגרר לשנים של טיפול ולהגיע להריון ראשון אחרי גיל 40.
כל עיצה/ דיעה שהיא תתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא דעתכם, מה סיכויים.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון04/03/20111. בדיקה של הגבר ומתן טיפול נוגד חימצון יכול לסייע
2. אני רואה גם בעיה בתגובה השחלתית. כך שאולי איכות הביציות לא גבוה. זת אפשר לאמר לפי מינון הטיפול שאת מקבלת.
אם יש בעיה גם בביציות, תרומת זרע לא בהכרח תעזור.
ההלטה מה לבצע היא כבדה מידי כדי לבצעה בפורום. התיעצי עם הרופא המטפל המכיר את כל הסיפור שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון :מה זה נוגד חימצון?
רונה06/03/2011לגבי בדיקות, בעלי נבדק ולא היה ממצא פסיולוגי בעייתי.
בעלי ניסה שינוי תזונה, מולטי ויטמין, טיפול סיני התוצאות אכן השתפרו ואז ירדו לחלוטין למרות ההתמדה. אשמח לכל עיצה אפשרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה - מנסיוני כגבר שעבר את זה:
גיל07/03/2011לנו אמרו שלא יהיה לנו ילד בחיים בגלל מורפולוגיה נמוכה מאד. אורולוג כבר אמר לנו להתחיל להפנים שזה מגיע לבנק זרע (בגלל שאת בתהליך- אני לא צריך לספר לך מה ההרגשה כשאומרים את זה).
החלטנו שאנחנו מתחילים תהליך IVF בלי בנק זרע ובלי קשקושים.
בסוף היום יש לנו היום ילד אחר טיפול בודד (מקסים). מה שבא ללמד אותנו שכל הבדיקות וכל הנבואות לא יכולות להגיד מה באמת יהיה.
אני יודע להגיד לך שאשתי ואני לקחנו כמו כולם את הנושא כפרוייקט שלם. במסגרתנו עברנו:
דיקור סיני גם אני וגם היא ברעננה אצל רופא שמתמחה בנושא דווקא בהיבט של פוריות.
הלווה - יש חומר שמורכב בעיקר מזרעים מכל מיני סוגים בד"כ מוכרות את זה זקנות פרסיות, הגבר צריך לקחת זה נוגד חמצון. (כך אומרים).
בנוסף - לקחתי כדורים שנקראים ויטמייל שממליצים עליהם גם כאן בפורום (למרות שלדעתי מייחצנים אותם מסיבות עסקיות לחלוטין).
משהו מתוך 3 הדברים הנ"ל- עזר כי המורפולוגיה על פני 3-4 חודשים השתפרה פלאים.
תגידי לבעלך לא לגעת בקולה (ואני לא רופא אבל לדעתי זה גם קשור).
אני לא יודע מאיפה את בארץ, אנחנו עברנו טיפול אצל ד"ר גונן (עופר גונן) - מקסים.
העיקר לקבל את זה באווירה חיובית ולעשות כל מאמץ כדי להצליח. את בגיל שיש לך עוד זמן לנסיונות. נסי לתמוך גם באמצעות אלטרנטיבי ולא דווקא רק עם הורמונים.
עכשיו שוב, אני לא רופא ולא מהתחום הזה, זה סתם סיפור החיים האישי שלנו, אולי את יכולה לקחת משהו מתוך הדברים ולשפר את הסיטואציה.
המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)