שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    שירי
    07/03/2011

נכנסתי להריון ספונטני ישר אחרי הפסקת הגלולות. (מבלי לחכות למחזור רגיל, אלא ישר לאחר הפסקת הגלולות). לצערי בשבוע 17 נאלצתי לעבור גרידה בשל מום בעובר. כיום אני חודש וחצי לאחר הגרידה, ובבדיקת אולטראסאונד בישר לי הרופא כי יש לי "שחלות פוליציסטיות". הוא אמר שזה לא נורא ושבמחזור הבא אקח איקקלומין.
    מה זה בעצם אומר? איך יתכן שנכנסתי להריון הקודם כ"כ מהר למרות השחלות הבעייתיות? האם זה בגלל שזה היה ישר אחרי גלולות? מה ההמלצה לעשות במידה והמחזור יתעכב? חשוב לי להיכנס שוב להריון בהקדם. האם עצם זה שכבר הייתי בהריון אומר שלא תהיה לי בעיה בהמשך?
    אני מאוד מודאגת ואשמח לקבל הסבר על מצבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירי......

דור
    07/03/2011

נראה מהדברים שלך שאת לחוצה..........................

אחוז דיי גבוה כיום של נשים לצערי סובל משחלות פוליציסטיות.

עצם הקליטה של הריון טיבעי מעידה על כך שאין איזושהי בעיה....וזה טוב.

שחלות פוליציסטיות צריך כמובן לבחון ולאבחן ולעקוב אחריהם. זה לא סותר את היכולת שלך להיקלט להריון שוב אם כי יש לשחלות פוליציסטיות תופעות רבות..........

בטיפולי הפריה זה לא מפריע הן גם במעקב בתגובה להורמונים.
    כשאת לא עושה טיפולים .........זה רק להיות במעקב אצל הרופא נשים לפחות.

תקראי באינטרנט על התופעה כדי קצת להבין את המשמעות.

יש גם דרך לטפל בזה שמעתי על שיטה חדשה באיכילוב.......שזה דרך של דיאטה מיוחדת במיוחד לתופעה הזו. טוענים שיש הצלחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ' שחר קול
    07/03/2011

אם את מבייצת באורח סדיר הרי למראה השחלות חשיבות משנית. לכן אפשר שלא ליטול שום תרופות ולנסות להרות באופן ספונטאני. כיוון שהשגת הריון לא מזמן, יש סיכוי טוב שתהרי שוב, ללא כל טיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה- שאלה נוספת

שירי
    08/03/2011

לפני שהתחלתי בנטילת הגלולות המחזור שלי אכן לא היה סדיר.

כאשר הפסקתי עם הגלולות נכנסתי ישר להריון אבל אמרו לי שייתכן וזה היה מהיר בדיוק מהסיבה הזו של הפסקת הגלולות. האם זה נכון?

האם כדאי לעקוב אחר הביוץ בעזרת מקלות ביוץ? (ככה ידעתי לזהות את הביוץ בפעם הקודמת) שהרי המחזור שלי אינו מגיע כל חודש.

והשאלה החשובה ביותר- האם עצם זה שנכנסתי להריון כבר פעם אחת מעיד כי אכן לא תהיה בעיה לעשות זאת בשנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו