שאלה על גלולות ו IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה על גלולות ו IVF
    חסויה
    08/03/2011

שלום רב,
    אני לאחר טיפול IVF שנכשל. קיבלתי וסת ב 07.03. הפרוטוקול היה ארוך ומוצלח מבחינת כמות הביציות (18) ומספר העוברים (10). אין מוקפאים כי הם נבדקו ב PGD עקב נשאות גנטית.
    אני מעוניינת בלהתחיל טיפול נוסף ביום ה 21 למחזור הזה אך לצערי מחלקת IVF נתנה לי תור לרופא לשיחה רק בעוד חודש, (05.04)זאת אומרת שאגיע לרופא ביום הראשון למחזור הבא ואוכל להתחיל טיפול 21 יום לאחר מכן. האם יש אפשרות לקחת גלולות החודש על מנת לעכב את המחזור הבא בשבוע כדי ש ב 05.04 אהיה שבוע לפני וסת וכך אוכל להתחיל טיפול מבלי לחכות עוד 21 יום? פשוט חבל לפספס שתם עוד חודש, הרי גם ככה מדובר בפרוטוקול ארוך של שבועיים דקא 0.1 לפני סטימולציה...

לתשובתכם אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גלולות ו IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמתי בשבוע את השיחה עם הרופא..

חסויה
    08/03/2011

כך יצא שאני שבוע לפני המחזור הבא ובמידה ויהיה ביוץ אוכל להתחיל דקא 0.1 לקראת הטיפול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על גלולות ו IVF - תגובה

ד''ר דוד ישי
    09/03/2011

שלום
    אפשר , אבל אני לא ממליץ לקחת טיפול חדש במרחק כ"כ קצר לאחר סיום הטיפול הקודם. עדיף לדעתי לעשות הפסקה של חודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חסויה
    10/03/2011

תודה על התשובה.
    האם 3 שבועות מהווסת נחשב מעט מידי כדי להתחיל טיפול חדש? הרי אני לא ישר מתחילה עם הסטימולציה, אלא מקבלת דיכוי שבועיים, כך שבינתיים יהיה מחזור נוסף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו