בקשת יעוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בקשת יעוץ
    ענבל
    08/03/2011

שלום - אני ישראלית בת 34 שחיה בארה"ב. אין לנו ילדים וכבר שנה מנסים להרות. היו שני הריונות (אחד במאי 2010 והשני בספטמבר 2010) שהסתיימו בהפלה טבעית בשבוע 6. לאחר ההפלה השניה, עברתי בדיקות שמצאו שחצוצרה ימנית סתומה. בהמלצת הרופאה, עברתי הזרעה כושלת, תוך לקיחת קלומיד. בחודש שעבר לקחתי קלומיד, אך היו זקיקים רק בצד ימין, אז לא בוצעה הזרעה.
    החודש, למרות שלקחתי קלומיד, אין זקיקים באף אחד מהצדדים, אז אין הזרעה.
    יש לציין כי הרופאה עובדת תחת ההנחה שההריונות שנפלו היו חוץ-רחמיים. האולטראסאונד שבוצע בעת ההפלה לא קבע איפה היה ההריון.

אני מתוסכלת ומרגישה שמאז שהתחלתי בטיפול תרופתי נוצרו לי בעיות פריון שלא היו קודם - עובדה שהריתי פעמיים באופן טבעי. האם מומלץ להפסיק עם הטיפול התרופתי ולנסות שוב באופן טבעי? הרופאה מעלה שוב ושוב את האופציה של IVF, אך אני מאוד חוששת, ומרגישה שמכיוון שנכנסתי להריון די בקלות בעבר, אין ממש צורך. אופציה נוספת היא להגיע ארצה לטיפול. מכל מה שאני קוראת ושומעת, רמת טיפולי הפוריות בארץ עולה על רמתם כאן בארה"ב.

אשמח לדעת המומחים בנושא.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

ענבל
    10/03/2011

מעריכה את זמנכם ומקווה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת יעוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/03/2011

אם היתה הפלה בשבוע 6 היו צריכים לראות שק תוך רחמי. לא ציינת את הערכים של בדיקת הורמון ההריון.יש לערכים חשיבות.
    הטיפול באיקכלומין מיותר. חסרים כל הנתונים שציינת על מנת להגיד מה קרה ומה כדאי לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו