מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה או IVFאלונה10/03/2011
עשיתי 2 הזרעות ללא תמיכה וללא הצלחה עדין..
האם כדי לעשות צילום רחם? על מנת לבדוק את המערכת..
אני בת 39 בריאה.
אם הכל תקין האם להמשיך בהזרעה או לעבור לIVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה או IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011לא צריך שום תמיכה בהזרעות חוץ מעידוד נפשי.
איזה טיפול את בכלל מקבלת?
אם זה הזרעות על מחזור טבעי של זרע טוב אז מנסים קצת , למשל 6 מחזורים, עד לטיפולים אחרים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלונה11/03/2011תודה רבה להתייחסות.
הטיפול הראשון עשיתי ע"פ מחזור טבעי.
בטיפול השני הזרקתי יום לפני ההזרעה אוביטרל 250 מיקרוגרם.
אני לא מרישה שיש לי את הפרבלגיה של הזמן (והרגש) לעשות עוד 4 הזרעות,
לכן אני עושה את הצילום רחם על מנת לודא תקינות המערכת.
ושאלתי מה לבקש אחרי? אני בת 39 (הזמן לא עומד מלכת עבורי)וזו הדחיפות
האם יש טיפולים שמוכיחים הצלחה גדולה יותר?
לא הייתי רוצה לעשות 6 טיפולים ורק אחרי זה לנסות משהו אחר... מה דעתך?
תודה אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רווקה
אלונה12/03/2011אולי הייתי מובנת מאליו כלפי עצמי...
אני רווקה ומדובר על הזרעות של תורם אנונימי...
ניסתי פעמיים ולא הצליח... לכן נראה היה לי אולי לבדוק תקינות של המערכת...ע"י בדיקת רחם
לעולם לא הייתי בהריון/ עברתי הפלה...
חשבתי לבדוק אופציה של IVF וזאת סיבת ההתייעצות.
שאלה נוספת: אני רצה למרחקים כרגע כ 80 ק"מ בשבוע. (התכוננות לקראת מרתון)
האם יש להפחית בעוצמתיות בגלל הזרעות? מתי זה זמן בו אלי להפסיק לרוץ כפי שאני רצה (מתכוונת באיזה שלב בהריון?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2011אישה שמתחתנת בגילך ולא מצליחה להרות בחודש הראשון היא מנסה עוד קצת זמן.
לפי דעתי אם לא הרית בענר ולא עברת גרידות הצילום רחם לא יקדם אותך למטרה ויש לעשות הזרעות רק במקרה וזה מתורם זרע ואם זה לא מתורם וכל הבדיקות בסדר אז למה בכלל הזרעות?
אם זה מתורם יש להמשיך בהזרעות ואם זה מבעל או בן זוג יש צורך בזריקות הורמונליות והזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)