IVF ווסת לא מגיעה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF ווסת לא מגיעה..
    נועה
    11/03/2011

שלוםרב,
    אני נמצאת כעת בטיפול לפני IVF ראשון (בע"ה שיצליח)
    אני בפרוטוקול ארוך.. וכעת לוקחת דקפפטיל לדיכוי..
    הבעיה היא שקיבלתי ווסת ב3.2.. התחלתי את הטיפול ביום ה26 של המחזור.
    ועדיין לא קיבלתי וסת.. המחזורים שלי ארוכים תמיד (31-36)..פרט ל3.2 שבו קיבלתי לאחר 29 יום בלבד... והחודש עדיין לא קיבלתי...היום זה היום ה 37.. האם יכול להיות שזה תוצאה של ההורמונים? אף פעם לא קרה לי..אולי המערכת מדוכאת מידי :) ..
    אשמח לתשובה..
    הרבה הרבה תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ווסת לא מגיעה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי את בהריון

שרה
    11/03/2011

דקפפטיל לא מונע הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF ווסת לא מגיעה.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/03/2011

אם את בפרוטוקול ארוך אז מדוע את לוקחת כעת דקפפטיל?
    בכל אופן זה כנראה מהדקפפטיל אך יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו נלחצתי קצת..

נועה
    11/03/2011

א.אם אני בהריון זה ממש מלחיץ (סיכוי קלוש לטעמי)..הזריקות לא פוגעות?
    ב.נלחצתי מזה שאמרת לגבי הפרוטוקול ארוך..
    זה מה שקבעו לי.. שהועיים של דקפפטיל(0.05MG)-לדיכוי, ביום שני הקרוב בדיקת דם, ואחריה כנהראה, לפי מה שרשמו בתכנית, המשך עם דקפפטיל ובנוסף לגירוי- גונאל-אף(225) ומנוגון 1...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו נלחצתי קצת.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/03/2011

אם יש הריון הזריקות לא פוגעות.
    לא הבנחי לקחת גם זריקה אחת או שהתחלת פרוטוקול 0.5?אם התחלת עם 0.5 אז בשלב זה בסדר ונראה מה יהיה בבדיקות ביום שני ונראה אם זה מתקדם בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה..

נועה
    12/03/2011

קודם כל הרבה תודה שאתה עונה וגם בכזו מהירות..זה כל כך עוזר,תומך, מקל.. ומאוד לא מובן מאליו!! אז תודה ענקית!!!!!
    התחלתי את הפרוטוקל עם דקפפטיל 0.05.. יום שני בדיקת דם ואז אמורה (אם הכל בסדר בבדיקות) להמשיך דקפפטיל.. ולהוסיף את זריקות הגירוי..
    קשה לי להאמין שאני בהריון לא נראה לי בכלל שיש סיכוי טבעי.. אבל אם הזריקות לא פוגעות במילא, אני כבר רגועה.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/03/2011

נחכה ליום ב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו