מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF ווסת לא מגיעה..נועה11/03/2011
שלוםרב,
אני נמצאת כעת בטיפול לפני IVF ראשון (בע"ה שיצליח)
אני בפרוטוקול ארוך.. וכעת לוקחת דקפפטיל לדיכוי..
הבעיה היא שקיבלתי ווסת ב3.2.. התחלתי את הטיפול ביום ה26 של המחזור.
ועדיין לא קיבלתי וסת.. המחזורים שלי ארוכים תמיד (31-36)..פרט ל3.2 שבו קיבלתי לאחר 29 יום בלבד... והחודש עדיין לא קיבלתי...היום זה היום ה 37.. האם יכול להיות שזה תוצאה של ההורמונים? אף פעם לא קרה לי..אולי המערכת מדוכאת מידי :) ..
אשמח לתשובה..
הרבה הרבה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי את בהריון
שרה11/03/2011דקפפטיל לא מונע הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF ווסת לא מגיעה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011אם את בפרוטוקול ארוך אז מדוע את לוקחת כעת דקפפטיל?
בכל אופן זה כנראה מהדקפפטיל אך יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו נלחצתי קצת..
נועה11/03/2011א.אם אני בהריון זה ממש מלחיץ (סיכוי קלוש לטעמי)..הזריקות לא פוגעות?
ב.נלחצתי מזה שאמרת לגבי הפרוטוקול ארוך..
זה מה שקבעו לי.. שהועיים של דקפפטיל(0.05MG)-לדיכוי, ביום שני הקרוב בדיקת דם, ואחריה כנהראה, לפי מה שרשמו בתכנית, המשך עם דקפפטיל ובנוסף לגירוי- גונאל-אף(225) ומנוגון 1...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו נלחצתי קצת.. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2011אם יש הריון הזריקות לא פוגעות.
לא הבנחי לקחת גם זריקה אחת או שהתחלת פרוטוקול 0.5?אם התחלת עם 0.5 אז בשלב זה בסדר ונראה מה יהיה בבדיקות ביום שני ונראה אם זה מתקדם בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה..
נועה12/03/2011קודם כל הרבה תודה שאתה עונה וגם בכזו מהירות..זה כל כך עוזר,תומך, מקל.. ומאוד לא מובן מאליו!! אז תודה ענקית!!!!!
התחלתי את הפרוטוקל עם דקפפטיל 0.05.. יום שני בדיקת דם ואז אמורה (אם הכל בסדר בבדיקות) להמשיך דקפפטיל.. ולהוסיף את זריקות הגירוי..
קשה לי להאמין שאני בהריון לא נראה לי בכלל שיש סיכוי טבעי.. אבל אם הזריקות לא פוגעות במילא, אני כבר רגועה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2011נחכה ליום ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)