מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופטימיות?דניאלה11/03/2011
החזירו לי 2 עוברים מוקפאים ב16.2
נצפו 2 שקי הריונות
הלילה הפלתי אחד(דימום מסיבי,ושאריות הריון שנפלו בשלמותם),במיון נשים ראו בבדיקת על קול ששק אחד נפל בשלמתו ובעצם עברתי הפלה שלמה,ושק אחד נשאר איתן והרופאה היתה מאוד אופטימית ואמרה שהשק נראה יפה וגדול ומתאים לשבוע עקב רזולוציה נמוכה באולטרסאונד היא לא זהתה שק חלמון ,אך אמרה לי שזה עוד מוקדם ואין לי מה לדאוג..אני בכל זאת דואגת,
האם יש סיכוי לעובר השני לשרוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטימיות? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2011הרופאה אופטימית ולא דואגת אך אני לא זוכר שראיתי ששק אחד נפל והשני התפתח טוב.
או שזה מקרה נדיר באמת או שמראש חשבו שראו שק שני שקים וכעת היה דימום ורואים את אותו השק שהיה.
בכל אופן זה לא קשור לאופטימיות ואין גם ברירה אחרת ולחכות ולראות מה קורה אך אני כן חושב שיש בעיהנקווה שבכל זאת יתפתח הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא, עזרה בבקשה
דניאלה11/03/2011זאת לצערי הפלה שניה שאני עוברת
באפריל האחרון עברתי MISING ABORDION
בשבוע 9 מאחר ולעובר הפסיק הדופק,
האם כדאי להתחיל בברורים בעקבות הפלות חוזרות?
יש לי ילד בן שנתיים בבית מהפרייה,לידה בניתוח קיסרי חירום
האם לקיסרי יש קשר לזה שאני מפילה?(הצטלקות של הרחם)
אני מקרה נדיר יש לי:"קרע בצואר עד גוף הרחם בשעה 3" האם לזה יש קשר להפלות?(אמורה לעבור תפר מקדונלד בשבוע 14 כשאגיע לשם)
אני בהחלט אובדת עצות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא, עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2011לא קשור להפלות אך כדאי לבדוק קרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל מי לפנות?
דניאלה12/03/2011יש רופאים שמתמחים בעניין?
או לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם?
איני מבינה מדוע הריון שהתחיל תקין(בטות יפות שקופצות יפה)
נופל כך פתאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ ,רופאים עזרה...
דניאלה12/03/2011האם בעיה בקרישיות יתר יכולה להופיע פתאום,את בני ילדתי לאחר 9 חודשי הריון מלאים ובלי סבוכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ ,רופאים עזרה... - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2011יכול להיות .ולא צריך רופא מיוחד תבקשי מרופא המשפחה וכשיש תוצאות נגיד לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת פרופ-שאלה
דניאלה15/03/2011עברתי הפלה טבעית+ציטוטק של השק השני הערב...
איך ממשיכים מכאן?
ולאן לפנות?
האם אני יכולה להתחיל ברור הפלות חוזרות למרות שעברתי רק 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ
דניאלה16/03/2011אני מבינה שחלק מהשאלות שאלתי כבר אני מצטערת אני מאוד נסערת,
אני כבר חושבת לנסות פונדקאות לא מסוגלת לעמוד בעוד הפלה,
זה אפשרי במצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת פרופ-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2011תבקשי מרופא המשפחה או הגינקולוג שיעשה את סרית הבדיקות לקרישיות ואחר כך נחשוב מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
דניאלה16/03/2011אתה תוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/03/2011כשיהי תשובות תכתבי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)