האם להמשיך טיפולי IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך טיפולי IVF
    סיגל
    13/03/2011

אני בת 38, מטופלת ב IVF +PGD משנת 2005, בשל מחלה גנטית שאני נושאת (אחיזה לגן Xׂׂ) היה הריון אחד ממוקפאים- שהסתיים בהצלחה - בשנת2007.

משנת 2009, חזרנו לטיפולים מסיביים וחרף נסיונות רבים אין הצלחה ! האמת היא שדי נואשתי.בטיפול האחרון פשוט עצרתי את החיים (עבודה,לימודים, התנדבות) והתמסרתי כל כולי, לאחר ההחזרה, להצלחת הטיפול וכגודל התקוות כך היו האכזבות.

חשוב לציין, מעולם לא ניסינו את הדרך המסורתית להריון, וזאת בשל היותי נשאית את המחלה הגנטית (שנקראת SBMA)העברת הגן הפגום לבנים = מחלה ובנותרק יהיו נשאיות כמוני.

שאלתי, האם כדאי לנסות את הדרך המסורתית( שלא נוסתה) ולעשות סיסי שילייה בשבוע ה-11 ואז להחליט אם להשאיר את ההריון אם לאו. או להמשיך בIVF היכן הסיכויים שלי יותר טובים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להמשיך טיפולי IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך טיפולי IVF - תגובה

פרופ' שחר קול
    13/03/2011

בהנחה שאת אישה פוריה, יש סיכוי סביר להשגת הריון ספונטני. הריון כזה יחייב בדיקת סיסי שלייה כפי שאת כותבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו