מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

קבלת מחזור בזמן פרוברה
פרופ` דוד בידר29/03/2011שלום,
התבקשתי לקחת פעמיים ביום למשך 8 ימים פרוברה כאשר באופן מפתיע קיבלתי מחזור ביום השביעי.
ביום רביעי לאחר מכן, הרופא התחיל בטיפול חדש לקראת הפרייה והדגשתי בפניו כי זהו היום האחרון של המחזור.
שאלתי היא, האם לא מאוחר מדי להתחיל ביום זה טיפול נוסף של הפריה?
והאם זה נורמלי לקבל מחזור בזמן לקיחת פרוברה ולא מספר ימים אחרי?
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהלי13/03/2011
שלום,
אני בתהליך הפריה ארוך כאשר בסוף השבוע הגיעו תוצאות בדיקות הדם והראו שהערכים שלי יורדים במקום לעלות. הרופא החליט על הפסקת טיפול ושאין טעם להמשיכו ובמקביל נתן לי פרוברה, 2 כדורים ליום.
ביקש שנחכה עד למחזור הבא ואז להתחיל שוב.
למה בעצם נועדו כדורים אלו במקרה שלי?
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2011פרוברה זה פרוגסטרון. זה ה הורמון שיוצא מהשחלה לאחר הביוץ.
כנראה שהאסטרוגנים ירדו ועל ידי מתן פרוגסטרון מחקים כאילו את המחזור הטבעי ואז בהפסקת וסת אחרי הפסקת הפרוברה אפשר להתחיל מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי כדור פרוברה
לי15/03/2011שלום,
התחלתי ביום שישי בערב לקחת פרוברה,פעמיים ביום והיום שכחתי לקחת בבוקר את הכדור .האם ישנה השפעה כלשהי? האם לקחת בערב 2 כדורים?
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה
ליאור19/07/2015הרופא אמר לי לקחת פרוברה 3 פעמים ביום למשך חמישה ימים
אם שחכתי לקחת יום אחד את שלושת הכדורים ואז לקחתי בערב 2 זה בסדר?
אני גם צריכה לעשות בדיקות דם מסוימות ביום השלישי וה21 של המחזור האם זה פוגע בתוצאות הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי כדור פרוברה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011אפשר לקחת 2 בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה
vnos08/07/2014הייתי צריכה לקחת פרוברה בבוקר ןבערב 7 ימים ולקחתי בטעות 4 ימים רק בבקרים.אתמול גיליתי את זה והרופא לא אמר לי לקחת עוד כדור בערב ולהמשיך כרגיל ממחר בוקר וערב.מה יכול לקרות אם שוכחים 4 כדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2014לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)