קיום יחסים לפני IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים לפני IVF
    נועה
    13/03/2011

שלום פרופ'..
    רציתי לדעתלגבי קיום יחסים לפני IVF עד איזה שלב מותר? כלומר, כמה ימים לפני השאיבה מומלץ להימנע? אני ובעלי פשוט שומרים נידה, ויש לי חשש שאם לא יהי קיום יחסים במשך שבועיים+ עד לשאיבה איכות הזרע תרד (גם כיום היא לא "להיט" ובעקבות זאת אנחנו בטיפולים)
    הרבה הרבה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים לפני IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים לפני IVF - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/03/2011

אפשר לקיים יחסים מתי שרוצים וגם לפני שאיבה [לא בבית החולים] אך אם את שומרת נידה אז בכל זאת את לא יכולה לקיים הרבה זמן אלא לאחר 7 ימים נקיים אז כבר לא נשאר הרבה זמן.
    כל העיקרון שאין בעיה לקיים אלא שיצליח לתת זרע ביום השאיבה.
    לא הבנתי לגבי הזרע שהוא לא להיט גדול. מי אמר לך את זה? גלי צה"ל?
    לפעמים להיטים שלא נחשבו הפכו עם הזמן לגדולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח אין עליך!! תותח

אני
    13/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח

נועה
    14/03/2011

הכינוי הומצא על ידי.. ומקווה שזו נבואה שמגשימה את עצמה.. והוא יהפוך ללהיט גדול :)

פשוט הבנתי מכל מיני אתרים שבהם קראתי.. שאסור כמה ימים לפני השאיבה..כדי שלא יהיו התכווצויות ברחם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו