מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דם לביוץ אחרי הזרעהמודאגת14/03/2011
החודש עשיתי הזרעה אחרונה לפני IVF
הפעם עשו לי סבב טבעי לחלוטין (אפילו בלי אוביטרל)
בי"מ 8
זקיק 13 מ"מ, רירית 7.3 הודגם הד קו אמצע
פרוג' 1.62
E2 304
LH 7.7
עשו לי הזרעה בי"מ 12
ללא US הפעם
פרוג' 2.41
E2 392
LH 76.5
בדיקת דם 7 ימים אחרי
פרוג' 28.52
E2 787
LH 6.4
פעם ראשונה ש-E2 שלי כזה גבוה.
הרופא שלי תמיד אומר E2 כשאין ציסטות זה סימן טוב
בייחוד ליחס שהיה לי
אני יודעת שלמעט זה שהיה ביוץ זה לא אומר דבר
אבל אולי בכל זאת מרמז משהו??
מתי לבדוק בטא?
אני בלחץ היסטרי לפני IVF ראשון הלוואי והיה מסחפורי סינדרלה
ששניה לפי IVF אקלט טבעי :-)
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לביוץ אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2011הבדיקות שכתבת מראות פעילות של ביוץ לא טוב.
מה גילך?
רמות ההורמונים לא מתנהגות בצורה תקינה אצלך ואם את מעל 40 יש צורך לבדוק רמות FSH ן E2 בוסת ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפרופ בידר
אני14/03/2011אני בת 35 אמא לתאומים מהריון ספונטני לפני 5 שנים
ה-FSH שלי 18.3
מה זאת אומרת לא טוב???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשה-E2 קטן מ-200
אני14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי להריון החודש בכלל??
אני14/03/2011למרות שלפי הפרגסטרון כן היה ביוץ???
אוף ה-IVF יותר קרוב מתמיד :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי להריון החודש בכלל?? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2011כן. ה FSH מאוד גבוה וזה בעיה ולכן התוצאות שלך נראות לא בסדר.
תמשיכי לנסות ונראה מה קורה.יש בכל אופן צורך לחזור על FSH/E2 ואחר כך להחליט מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר
אני14/03/2011אבל אני עוד שבוע אם תגיע וסת אני מתחילה זריקות ל=-IVF
נתנו לי פרוטוקול
375 גונל
בהוראה של הרופא יוסיפו לי צטרוייד
ואח"כ אוביטרל לפני השאיבה...
זה טיפול בסדר לאחת עם FSH כמו שלי
בהתחשב בעובדה
שישי לי מחזורים סדירים מאוד כל 28 יום
תודה על המענה ותשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2011אפשר לנסות אך אנחנו נוהגים לבצע בדיקות FSH/E2 לפני התחלת הגונל ואם ה FSH מעל 20 לא מטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)