מפרסמת את מה שקרה לי לעזור לכן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מפרסמת את מה שקרה לי לעזור לכן
    מיכל
    15/03/2011

ניסתי להיכנס להריון זמן רב זה לא קל זה אולי אחד הדברים הקשים ביותר
    עברתי שתי הפלות, נגמרו לי הכוחות
    ואז 13 נשים מדהימות קראו עבורי את פרק יג בתהילים מיג בחודש למשך 13 יום סגולה מאד גדולה
    הלכתי למקווה באותו חודש וביום ה 13 נדהמתי לגלות שאני בהריון אחרי שנים

אז מחברות שמעתי כבר על כמה שעשו עבורן הפרשות חלה 52 נשים בסימן בן
    וחלק ששמו פשוט כיסויי ראש
    בנות מי שבאמת רוצה ילד וזה לא בא היא בת מלך השם רוצה בקירבתה

עקרה מלשון עיקר של השם

בהצלחה לכולן כל מה שיש לי לאמר אין לכן מה להפסיד אני יכולה לומר שהחיים שלי ושל בעלי שהיה חילוני לחלוטין נמצאים היום במקום אחר ומאושר בע"ה
    לקראות פורים השם יפקוד את כול בנות ישראל
    לקרוא ביום חמישי 7 פעמים את פרק כב בתהילים ולבקש שבע בקשות
    ואם אפשר ללכת בשבת לבית כנסת לשמוע את פרשת זכור ומיד לאחר מכן לבקש להיפקד החודש הזה יש המון המון סגולות זה חודש אדר אדרת לשם

שהשם יעזור לכן לקבל כוחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרסמת את מה שקרה לי לעזור לכן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/03/2011

אין ספק שיש בזה משהוא.
    אני רוצה גם לספר סיפור אך אני לא יודע בברור אם זה יעזור באמת אך כדאי לדעת.
    היתה אצלי מטופלת לפי מספר חודשים שסיפרה בפני סיפור ארוך של תלהות בנבכי האי פוריות.
    ניסיומות של קרוב ל 10 שנים.
    הסברתי לה באריכות את כל הידוע לנו ומה אפשריות שיש וישבנו למעלה מחצי שעה.
    להפתעתה היא הרתה באותו החודש וכעת מעונינת לחזור ולשבת על אותו הכסא פעם נוספת.
    לא התנגדתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר......

מייקי
    15/03/2011

מתגובתך לסיפור המדהים שסיפרה כאן הכותבת הנרגשת, ניתן להבין 2 דברים:
    האחד שאולי היא הרתה מעצם היותך רופא כל כך כל כך טוב , האפשרות השניייה שניתן להבין מדבריך זה שהיא הרתה ממך פשוט מעצם "ישיבתכם" למעלה מחצי שעה...
    בכל אופן, אם ניסית לפרסם את שמך, אל תלגלג אף פעם על הקדוש ברוך הוא, גם בזכותו אתה קיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר...... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/03/2011

למה כתבת שליגלגתי על הקדוש ברוך הוא?
    סך הכל חשבתי לרגע שהפורום הפך לבמה למספרי סיפורים ולכן סיפרתי סיפור אמיתי ומה לא בסדר עם זה.
    בכל אופן יש לי בקשה ותפסיקו לספר סיפורים בפורום ובמיוחד הקשורים לבורא.
    אני חושב שזה לא נכון להזכיר את הבורא כאן וצריך להזכיר את שמו במקום והזמן המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור יקר

מיכל
    16/03/2011

כאב לי לראות את התגובה שלך לבחור או הבחורה שהגיבו רק להבהיר לא הפכתי את מדור פוריות למדור מספרי סיפורים
    אלא כבמה לתת לבנות כמוני כוחות להתמודד עם הקושי ןהצער מהגדולים
    והקשים ביותר, אני מעולם לא זלזלתי ברופאים הם שליחי השם יתברך אבל הם לא מעל הכל, אני מתגוררת בארה"ב והרב יינון יונה מירושלים עזר לנשים רבות להיפקד מעל 15 נשים שאני מכירה באופן אישי,ללא תשלום כול למען שם שמים מה שרופאים נפלאים לא צלחו לעשות, נכון שיש מקרים כאלו ואחרים ואנחנו לא מנסים להחזיר אף אחד בתשובה
    כחילונית לשעבר שחיה בהרצליה פיתוח ושילמה למיטב הפרופסורים הנפלאים בישראל כול מה שאמרתי שאם דרך אחת לא עובדת לכן שווה לנסות גם דרך אחרת
    וסופו של יום כולנו יהודים לא צריך לשמור שבת כדי להיפקד צריך תזונה נכונה, תפילות כי זה נותן המון כוחות, מסטיק תימני שמחזק את הרחם, ויטמין E שמחזק את פוריות האישה והגבר והרבה הרבה הרבה אמונה בשם יתברך
    מי כמוך יודע שיש הרבה נשים כמוני שהכול בסדר אצלן והרפואה לא מצליחה להסביר מדוע הן לא נקלטות להריון שנים רבות גם לא עם טיפולים

אני מאחלת לך כל טוב בשורות טובות
    פורים שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסים

נועה
    15/03/2011

מקסים ומרגש... זה רק מוכיח לנו כמה אנחנו קטנים והוא גדול! :)
    זה היה תוך כדי טיפולים, ז"א ההריון הושג גם באמצעות טיפול כלשהו או טבעי?
    איך אפשר להשיג נשים שיעשו זאת? הייתי שמחה לנסות אך לא כל כך מכירה..ולמען האמת מאוד חוששת כיוון שאינני רוצה שידעו מהנושא בקרבתי..
    הרבה תודה.. ובהצלחה בכל!
    חיזקת אותי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא המקום להחזיר אנשים בתשובה

רונית
    15/03/2011

זה חוצפה וחסר טקט לחלוטין!
    את יכולה לספר שזה מה שקרה לך אבל לא להתחיל לבלבל את המוח שנשים שלא מצליחות להיכנס להריון צריכות עכשיו לעשות ככה וככה וככה ושהן יכנסו להריון די כבר להשתמש בפורום הזה להקפצות של 80 פעם ולשטויות נמאס כבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו לגבי מה שנאמר על פר' בידר

רונית
    15/03/2011

הוא קיים כי ההורים שלו קיימו יחסי מין הזרע הפרע את הביצית והופ הוא נולד! אוקיי?!
    קצת ביולוגיה לא תתזיק לכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מרמור, השם ישמור אותך ותצליחי!!

מייקי
    15/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו