מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

אפס הפריות ממקרו מניפולציה
גלית16/03/2011תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפס הצלחות במיקרומניפולציהגלית15/03/2011
בעלי ואני עברנו פעם רביעית הפריה חוץ גופית ובפעם השניה ברציפות לא הצליחו להפרות אף ביצית. גם בפעמיים הראשונות, הצליחו להפרות ביצית אחת מתוך כ-16. ידוע לנו על טיפול בחו"ל של מתן מכות חשמל לביצית צעל מנת להפעיל את התהליך. שאלתי היא: מה ניתן לעשות במצבנו והאם ידועה השיטה והיכן ניתן לבצעה? (המעבדה לא יודעת להגדיר האם הבעיה בזרע או בביצית, בתהליך הראשוני מגדירים אותם כנראים טוב, ובביצוע המיקרומניפולציה, לא יודעים להגדיר מה כשל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפס הצלחות במיקרומניפולציה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011מכת החשמל זה שטויות במיץ עגבניות ובסוף יוולדו לך ילדים מדליקים.
מה שצריך לעשות זה להפרות שוב חצי מהביציות על ידי תורם וחצי על ידי זרע הבעל ולהגיע לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס הפריות ממיקרו מניפולציה
גלית15/03/20111.תסלח לי כי הנושא רציני בעיני ואינו מבדח-לדבר תשובתך על מכת חשמל
2.מה יתן לי לבדוק חצי מהביציות ע"י זרע תורם. הלא מטרתי להכנס להריון מבעלי ולא ממישהו אחר.
3.לשימחתי הרבה יש לי בן כבן 3 ממקרומניפולציה ומאחר ומס' ההפריות אפס בשני התהליכים האחרונים, כל שרציתי לדעת האם קיים תהליך אחר מלבד הפרוצדורה הרגילה על מנת להגביר את סיכויי ההפריה ללא צורך לחכות לזכות "בלוטו" כל טיפול מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני את השאלות לרופא אחר בפורום
מלני15/03/2011אני לא יודעת למה עדיין משאירים בפורום רופא שלועג באופן קבוע לשאלות שאין לו ממש תשובה עליהן ועל נושאים שהוא לא מבין בהם, אל תתייחסי אליו ותפני את השאלה לאחד הרופאים המצויינים והנעימים האחרים שיש כאן בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן חוצפניות
אני15/03/2011פרופ' בידר משקיע מזמנו לענות לשאלותינו, לעיתים לא מזיק מעט חוש הומור בתשובות להפיג במעט את המתח והחרדה בהם אנו שרויות לאורך התהליך הארוך והכואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מכירה את כל הסיפור
מלני16/03/2011אני כתבתי הודעה מתוך בכי וכאב ולמרות שאין לי שום בעיית פריון הוא לא טרח לקרוא את ההודעה שלי וכתב לי במשפט אחד לכי על תרומת ביציות , הפנתי את השאלות שלי לרופאים אחרים והם ענו בכבוד תשובות נורמליות ועיניניות, אני לא מדברת על הומור אני מדברת על תשובות חצופות ולא נעימות שאם גם ככה אנחנו אוכלות חרא כבר כמה שנים אז למה להוסיף לנו , יש לו הרבה מה ללמוד מרופאים מכובדים אחרים בפורום הזה , ואם כל הכבוד הוא רק רופא הוא לא אלוהים אז זכותי לרשום מה שאני חושבת ולהביע את דעתי בצורה מכובדת , שאולי זה יזעזע אותו כמו התשובות שלעיתים מזעזעות אותנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מכירה את כל הסיפור - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2011אם כתבתי שאת צריכה תרומת ביציות תאמיני לי שאת צריכה.
בסופו דבר זה יקרה רק שבנתיים יעבור זמן יקר.
זה שנותנים טיפול חינם דרך הקופות ורופאים עונים לך לבוא ולנסות כאשר הם יודעים מה בדיוק יקרה הם מרויחים את שכרם ואת מאושרת.
בסופו של דבר ,לאחר זמן ,תגידי כמה צדק הרופא שאמר בפסקנות מה שאמר .
אני מאחל לך הצלחה אצל אותם רופאים מכובדים שענו תשובות נורמליות, רק שאת נאמת לא יודעת מה נורמלי ומה לא כי את מעונינת ביעוץ שיתן לך טיפול שמוצא חן בעיניך..
היעוץ הפסקני שלי הוא יקר ערך וזה תלמדי רק בעתיד כאשר כעבור שנתיים יגיד לך הרופא הנכבד שאת צריכה תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוצפניות זאת לא מילה!
רונית16/03/2011עד שיש כבר רופא שלא מחשיב את עצמו אלוהים ומשלב גם קצת הומור בתשובות שלו ואתן עוד מתלוננות??!!
תגידו תודה שעונים לכן בכלל ואם לא נאה לכן יש לכן רופא מטפל תפנו אליו.
וואלה תראו אותן עוד מתלוננות! אני ממש עוצרת את עצמי מלא להגיד לכן מה אני באמת חושבת עליכן אבל מתוך כבוד לפורום לא אעשה זאת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני את השאלות לרופא אחר בפורום - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011קודם כל אני מבין לא פחות מכולן ואני ממש מצטער שבכלל אני מבזבז זמן לענות במיוחד לך שלך בכלל אין מושג.
תשובתי ענינית ואני מבין טוב בחשמל.
אני באמת שוקל לפרוש מהפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני את השאלות לרופא אחר בפורום - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011שכחתי לציין שאני בין המבינם הגדולים ואשמח אם לא תפני אלי בנושאי הפורום וכדאי לך לשמוח כי ביקשתי מהמנהלים לעזוב.
דרך אגב גם אם היית מגיע למרפאה שלי או לרופא אחר באופן פרטי התשובה שלו ושלי הייתה זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה השטיות האלה???
מודאגת16/03/2011לעזוב???
אני חושבת שאתה עונה מאוד ענייני ומקצועי ללא עוררין
וזה שאתה גם מדבדח על הדרך
זה רק עושה את זה יותר נחמד
אני באופן אישי מאוד אשמח אם תישאר...
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתו של פרופ' בידר שקולה וטובה
סיון15/03/2011שלום,
פרופ' בידר ענה לדעתי לעניין, ולפעמים התשובה הישירה והקלילה היא הנכונה.
לדעתו טיפול בחשמל בביציות הוא לא טיפול שמניב תוצאות ויש להמשיך בפרוצדורה הרגילה שהוכחה.
פרופ' בידר הציע לך להפרות חצי מהביציות ע"י תורם זרע לא על מנת להיכנס להיריון מגבר אחר (לא חייבים להחזיר את העוברים הללו) אלא פשוט כדי לעשות ניסוי פשוט שבסופו ניתן לדעת מה מקור הבעיה בגינה אין הפריה : האם הבעיה היא בזרע של בעלך שלא מפרה (במידה ונוצרות הפריות מתרומת הזרע) או שהבעיה היא בביציות שלך (במידה ואין הפריות מהגבר התורם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת
סיון15/03/2011עם זאת שווה לשאול כמובן רופאים נוספים על מנת לקבל עוד דעות.
האם ניסיתם לפנות לפרופ' יהושע דור או פרופ' משיח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011מדוע הזכרת את דור ומשיח מה אתה היחצן שלהם.
עכשיו אני אגלה סוד גדול. הרופאים שבזכרת הם חברים מאוד טובים ואני עובד איתם שנים אך הידע של כל רופא בפורום לא נופל מהידע שלהם והפורום פה בא לענות על שאלות ולא לפרסם רופאים שונים.
אם אתה חושב להתיעץ על תפרסם בפורום ותמליץ סתם . כאן זה לא במה לפרסומת.אם ככה אתה חושב אתה לא צריך לשאול את חברי הפורום כלום ולך ותתיעץ ותשלם בעד מה שקיבלת כאן חינם ואל תהיה חוכמולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתלהם
סיון16/03/2011באמת שאני נדהם.
שום במה לפרסומת, רק אמרתי לזוג הזה (שאני מבין את מצבם - לעשות טיפולים וטיפולים וכל פעם לא להצליח להפרות - זה שובר) שלא יתייאשו וינסו כל מני טיפולים מעבר לים, אלא שילכו לשמוע דעה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתלהם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2011אז בשביל מה אתה מזכיר שמות?
חברי הפורום פה לא נופלים מרמתם של השניים שהזכרת ותאמין לי אני עובד איתם כ 25 שנה.
אתה יכול להגיד שאפשר להתייעץ אך בלי שדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס הפריות ממיקרו מניפולציה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2011אם יש לך ילד מטיפולי הפריה חוץ גופית אז למה לא צינת זאת. את ,לכן צריכה להמשיך עם המיקרומניפולציה.
אף אחד לא עושה חשמל בארץ ואם שמעת שיש ואת רוצה לנסוע לעשות אז את יכולה היות ומדובר רק בכספך שלך.
אם זה היה כל כך טוב אז למה אנחנו לא עושים זאת וגם רוב העולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס הפריות ממקרומניפולציה
גלית16/03/2011שלום לכולם,
אני מצטערת אם יצרתי כזה שיח גדול סיביב הנושא. תגובתי היתה מעט אגרסיבית והגיעה מיאוש ולא ממשהו אישי. אני אישית שמעתי על דרך חדשה בחו"ל שעדיין לא הגיעה לארץ, וכל מה שרציתי זה לדעת האם יש בכך תקוה. אני רגילה בחיי היום יום שאם עובדים קשה בסוף משיגים תוצאה, וכאן החוקים אחרים ולכן אני מחפשת כל חלופה אפשרית. תודה לכולם ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהופרופסור בידר בבקשה אל תעזוב
רונית16/03/2011אתה האור של הפורום הזה! אל תתייחס לשטויות ולתגובות האלה הרי הרמה שלך כל כך הרבה יותר גבוהה מזה. יש אנשים שלעולם לא יבינו חוש הומור משובח וצריך לרחם עליהם אתה איש נפלא ויקר, רופא מכובד עם המון ידע והכי חשוב חוש הומור מי שזה לא מוצא חן בעיניו שהוא יעזוב את הפורום מקומך כאן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס הפריות ממקרומניפולציה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2011השיטה בחו"ל היכן היא עובדת?
יש מקומות בחו"ל שעובדיפ על בסיס עסקי.
העניין נוסה אצלנו בעבר ללא תוצאות.
את יכולה לנסוע לחו"ל ולנסות אך חוץ ממימון המרפאה בחו"ל לא יצא כלום אלא והם יעשו מיקרמניפולציה כמונו ותהיה הפריה והריון אך לא מהחשמל או שיגידו שעשו חשמל ולא יעשו ויגידו לך מה שימציאו.
אצלנו לפחות יש שקיפות ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)