מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר רונית חיימובמלני16/03/2011
ראשית ברוכה הבאה לפורום ותודה רבה על הצטרפותך,
אני נשאית של X שביר ולאחר שני הריונות ספונטניים של עוברים חולים (ממש בשניהם נכנסתי בנסיון ראשון) עברתי שתי הפלות מלאכותיות, לכן פנינו לPGD עברתי 9 מחזורי טיפול (כרגע אני ב9) היו לי 6 החזרות עד כה , החזרה ראשונה שני עוברים החזרה שניה עובר אחד החזרה שלישית רביעית וחמישית של שלושה עוברים והחזרה שישית של עוברית אחת, עד כה לא נקלטתי , אני כרגע לאחר שאיבה מחכה להחזרה שביעית ובנוסף לתמיכה מקבלת דוקסלין ומדרול , עשיתי בדיקת קרישיות יתר והתאמה של הDNA ביני לבין בעלי והכל היה תקין, האם לדעתך יש עוד משהו שאני יכולה לבדוק כדי להבין מדוע אין קליטה מIVF כאשר באופן טבעי לא הייתה לי בעיה להיקלט.
תודה רבה מראש ויישר כח.
מלני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מד"ר קוכמן
ד"ר קוכמן16/03/2011ייתכן שהעוברים לקויים מבחינה כרומוזומלית למרות שהם תקינים בחינת המוטציה בX ולכן אינם מושרשים ברחם. מציעה לבדוק אותם גם ל21, 18, 13 בFISH לפני השרשה
בהצלחה,
ד"ר קוכמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה לד"ר קוחמן
מלני21/03/2011שלום
מתבצעת בדיקה כרומוזומלית והעוברים תקינים גם מבחינה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלני, בהמשך לשאלתך...
סיגל21/03/2011גם אני, כמוך, נשאית מחלה גנטית עם אחיזה לגן X. מעולם לא ניסינו את הדרך המסורתית, אלא בהמלצת רופא הנשים שלי ישר פנינו ל- IVF + PGD כיום, לאחר כמה וכמה שאיבות - החזרות ללא הצלחה (למרות שעל פניו הכל נראה תקין) אני שוקלת לשוב לשיטה המסורתית.
אני חושבת שאין מחלוקת כי הסיכויים גבוהים יותר להיכנס להריון ספונטני. (ואם העובר חולה לבצע הפלה מלאכותית, לצערנו)
יתרה מכך, מבחינת הנזק לגוף (לנפש ולזוגיות) האם לא עדיף לבצע הפלה מלאכותית? אני בטוחה שכל הרעל הזה שאנו מכניסות לגוף לא ממש מועיל לו!
אני עצמי נמצאת על פרשת הדרכים הזו - הייאוש מטיפולים (הכאב והסבל) ואולי פשוט עדיף הריון ספונטני ולקוות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)