לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר
    דורית
    17/03/2011

שלום רב!
    מצאתי לנכון לפנות אליך דרך הפורום בפניה אישית ולבקש ממך לשקול שנית את עניין סיום פעילותך בפורום.
    אני קוראת ותיקה של הפורום הזה וזה הפורום היחיד שנותן מענה מהיר וטוב למטופלות ופטופלי הפריון שזקוקים לו כל כך. הרופאים כאן תמיד נפלאים ועונים לעניין, ללא אנטרסים ותוך מתן הסברים חיוניים וברורים.
    מאז כניסתך לקבוצת מנהלי הפורום אני קוראת את תשובותיך הנדירות בכנותן, רמת הפירוט הגבוהה, הנכונות לעזור וכמובן זריריזות המענה. בנוסף, אני בעלת השכלה רחבה בתחום מדעי החיים ועסקתי גם במחקר בתחום רביית בע"ח - גם מנקודת מבטי המקצועית (מעט) יכולה להבחין כי אתה משקיע רבות במעקב צמוד ורענון הידע המקצועי.
    אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתשאר איתנו ותמשיך לתמוך ולעזור גם בדרך זו למטופלות הפריון הרבות המחפשות תשובות ולפעמים קצת להרגע בשעת משבר.
    אני רואה בתרומתך לפורום תרומה חשובה וקשה לי לקרוא כי אתה מעוניין לעזוב ולעמוד מנגד מבלי לומר מילה....
    בכל אופן וללא קשר להחלטה שתקבל בנוגע להמשך פעילותך בפורם, אני רוצה להודות לך באלף תודות לפחות על השירות הנהדר שאתה נותן לנו כאן ולברך אותך על פועלך. יש עוד ילדים רבים שיבואו לעולם בזכות העזרה שלך וזוגות ויחידים רבים שיהיו מאושרים ושלמים יותר בחייהם.

בכבוד רב,
    דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור בידר היקר

איה
    17/03/2011

מצטרפת לבקשה של דורית.
    תרומתך לבנות שעוברות טיפולי פריון בהבנת נבכי התהליך ענקית!!
    רמת המקצועיות, מהירות התגובה וההסברים הפשוטים נחוצים בסיטואציה הקשה בה אנו נמצאות. תשובותיך נדירות בכנותן, ואינך חושש מהיותן לא פופולריות. חשוב לך "לשים את האמת על השולחן" על אף היותה לעיתים לא נעימה.

נודה להשארותך בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו