שאלה דחופה נא לעזור לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה נא לעזור לי
    מיה
    17/03/2011

אני נשואה כבר יותר מחמש שנים שנתיים מנסים להכנס להיריון ללא שום תוצאה יש לי בעיית ואגיניזמוס ועל כן בעלי לא מצליח לחדור ולגמור בפנים ניסינו המון דברים מסקסולוג ועד להחדרת מזרק עם זרע ללא כל תוצרה רציתי לשאול לגבי הזרעה אני מעונינת אולם איך נעשה זאת כאשר בדיקה ואגינאלית לא מסוגלת לבצע האם ידוע לכם על רופא שמטפל בבעיה זו ? נא עזרו לי אני מתחילה לכנס לדיכאון אני רוצה ילדים וכלום לא עוזר בגלל בעיית הואגיניזמוס יש לציין שבדיקות זרע ודם שלי ושל בעלי תקנינות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה נא לעזור לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא תשובתכם בהקדם

מיה
    17/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה נא לעזור לי - תגובה

פרופ' שחר קול
    17/03/2011

לגבי בעית הפריון - אפשר לבצע הזרעה תוך רחמית בהרדמה כללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

מיה
    17/03/2011

תודה ד"ר אולם למי ניתן לפנות כדי לבקש הזרעה תוך רחמית בהרדמה כללית ולגבי בדיקות ואגינאליות לזיהוי ביוץ שאיני מסוגלת לעבור מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנני מחכה לתשובתכם

מיה
    17/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו