ניסיון להיכנס להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ניסיון להיכנס להריון
    מיכל
    18/03/2011

דר' שלום רב ,
    אני כבר כבת 37 בחודש הבא, בתי בת 5. בעלי כבן 46 וחצי.
    עם בתי נכנסתי להריון באופן מהיר מאוד -אפשר לומר בקלות.
    כעת, אני מנסה במשך כ-4 חודשים ללא ערכת ביוץ, וחודש נוסף בעזרת ערכת ביוץ Test
    Senso אך, ללא הצלחה (ייתכן ולא תזמנו נכון בארבעת החודשים..) אך הערכה שדי פיקפקתי ביעילות שלה, לבסוף נאלצתי לסמוך עליה. התזמון היה בדיוק לפי ההוראות, אך
    קיבלתי מחזור. שאלתי - האם פוריות הגבר יורדת מגיל מסויים, והאם ישנו משקל למשקל עודף אצל גבר (135 ק"ג - 1.75 )? אני במשקל תקין 60 ק"ג 1.64.
    אין לנו סבלנות להמתין כשנה שלמה (אנו שנינו מזדקנים כבר...), ואני ממש בלחץ כבר
    להריון שני - עד כמה תחושת הלחץ משפיעה וכיצד?
    מה אתם מציעים לעשות / לבצע?
    אודה מאוד למענה מהיר, אנו כבר חושבים על בדיקות מקיפות שייתכן ואינן רלוונטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון להיכנס להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון להיכנס להריון - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    19/03/2011

למיכל שלומות,

מאחר ובעבר הוכחתם את הפוריות שלכם ואת מנסה להרות קרוב לחצי שנה ללא הצלחה, אין צורך להמתין שנה שלמה ויש להתחיל בבירור מלא ע"י רופא פריון. הבירור כולל פרופיל הורמונלי מלא אצלך עם מעקב זקיקים, צילום רחם ובדיקת זרע לבעלך. אין צורך להתמקד בנושא ספיציפי כמו איכות הזרע לפני שעושים את הבירור המלא הראשוני של שניכם. ללא צל של ספק עודפי המשקל של בעלך עשויים לתרום כעקרון לבעיות באיכות הזרע.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' דב - כמענה לתגובתו

מיכל
    21/03/2011

פרופ' דב שלום רב,

ראשית, תודה רבה!
    כמענה לתגובתך, האם לפנות לרופא הנשים שלי לצורך העניין?
    האם ייתכן שב- 5 שנים "התעוררה" בעיה/בעיות אצלי?
    אל מי עלינו לפנות בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו