מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניסיון להיכנס להריוןמיכל18/03/2011
דר' שלום רב ,
אני כבר כבת 37 בחודש הבא, בתי בת 5. בעלי כבן 46 וחצי.
עם בתי נכנסתי להריון באופן מהיר מאוד -אפשר לומר בקלות.
כעת, אני מנסה במשך כ-4 חודשים ללא ערכת ביוץ, וחודש נוסף בעזרת ערכת ביוץ Test
Senso אך, ללא הצלחה (ייתכן ולא תזמנו נכון בארבעת החודשים..) אך הערכה שדי פיקפקתי ביעילות שלה, לבסוף נאלצתי לסמוך עליה. התזמון היה בדיוק לפי ההוראות, אך
קיבלתי מחזור. שאלתי - האם פוריות הגבר יורדת מגיל מסויים, והאם ישנו משקל למשקל עודף אצל גבר (135 ק"ג - 1.75 )? אני במשקל תקין 60 ק"ג 1.64.
אין לנו סבלנות להמתין כשנה שלמה (אנו שנינו מזדקנים כבר...), ואני ממש בלחץ כבר
להריון שני - עד כמה תחושת הלחץ משפיעה וכיצד?
מה אתם מציעים לעשות / לבצע?
אודה מאוד למענה מהיר, אנו כבר חושבים על בדיקות מקיפות שייתכן ואינן רלוונטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון להיכנס להריון - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/03/2011למיכל שלומות,
מאחר ובעבר הוכחתם את הפוריות שלכם ואת מנסה להרות קרוב לחצי שנה ללא הצלחה, אין צורך להמתין שנה שלמה ויש להתחיל בבירור מלא ע"י רופא פריון. הבירור כולל פרופיל הורמונלי מלא אצלך עם מעקב זקיקים, צילום רחם ובדיקת זרע לבעלך. אין צורך להתמקד בנושא ספיציפי כמו איכות הזרע לפני שעושים את הבירור המלא הראשוני של שניכם. ללא צל של ספק עודפי המשקל של בעלך עשויים לתרום כעקרון לבעיות באיכות הזרע.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' דב - כמענה לתגובתו
מיכל21/03/2011פרופ' דב שלום רב,
ראשית, תודה רבה!
כמענה לתגובתך, האם לפנות לרופא הנשים שלי לצורך העניין?
האם ייתכן שב- 5 שנים "התעוררה" בעיה/בעיות אצלי?
אל מי עלינו לפנות בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)