מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרהאילי19/03/2011
שלום אני אחרי החזרה 10ימים ביום ה8היה לי קצת דימום האם זה אומר שאין סיכוי שניקלטתי ??הדימום הפסיק באותו יום היה קצת על התחתונית
רציתי לשאול הרופא אמר לי לעשות ביום ה12-13בדיקת בטא יום לפני להפסיק את הנרות והאסטרופם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול19/03/2011יש לבצע בדיקת הריון 14 יום לאחר השאיבה, ועד אז להמשיך בטיפול התרופתי. הפסקתו - רק אם בדיקת הריון שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי החזרת מוקפאים לא שאיבה
אילי19/03/2011ההחזרה הייתה ב10לחודש והרופא אמר לבצע בטא ב22
לחכות קצת???ומתי להפסיק את הנרות והאסטרופם יום לפני ??
כי הבנתי שזה עלול להטעות את התוצאה האם זה נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי החזרת מוקפאים לא שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011לא, אסטרופם לא משפיע על התשובה.
את חייבת להמשיך את כל התרופות ללא הפסקה עד קבלת הוראה מפורשת מהגורם המטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בדחיפות תודה
מירה20/03/2011שלום
אני אחרי החזרות וברגע שהבדיקה היתה חיובית הרופא בקש להפסיק אז מה זה אומר כן להפסיק או לא כי לפי תשובתך מפסקים רק אם התשובה שלילית ואני הפסקתי על פי בקשת הרופא למרות שהתשובה היתה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירה20/03/2011שכחתי לציין כח הנרות שלרחתי הם אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להפסיק את התמיכה !!!
הריונית :)20/03/2011ממה שאני יודעת מפסיקים את התמיכה רק אם יש תשובה שלילית בבטא .
אל תפסיקי את התמיכה ואם הפסקת תמשיכי ...
לצערי אני קצת מבינה 4 שאיבות כבר מקווה שאחרונות לתקופה הקרובה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
מירה21/03/2011ואם הרופא עצמו בקש להפסק מה גם אני לקחתי הרמון מסוג רחר ציינתי את זה אז מה שאת אומרת זה מדאיג אותי מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בדחיפות תודה - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011במחזור הפשרה מושרה הסביבה ההורמונלית כולה נקבעת ע"י התרופות שאת מקבלת.
הפסקתן תגרום לסיום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה אחרת יגרם לי נזק
מירה21/03/2011אני דברתי על אחרי הזרעה החזרת עוברים טרים לא אחר הפשרה הרופא בקש לקחת נרות של אנדומטרין ואחר התשובה החיובית בקש לפסיק אם אתה אומר להמשיך אז זאת אומרת שמה שהומלץ לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה אחרת יגרם לי נזק - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011נרשם למעלה שזה מחזור הפשרה. כנראה באותה שיחה נשאלו שאלות ע"י 2 מטופלות שונות.
אם מדובר על מחזור טרי - יש לשפוט כל מצב לגופו על סמך בדיקת E2 ו - P ביום בדיקת ההריון.
אם שניהם גבוהים, הרי אפשר להפסיק אנדומטרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)