האם ניתן לעשות הפריה ללא הורמונים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לעשות הפריה ללא הורמונים?
    שחא
    22/03/2011

אני מנסה כבר הרבה זמןלהכנס להריון ולא מצליחה. אני ובעלי כבר בני 35 ובנוסף מצאו סתימה בחצוצרה אחת. אני מבייצת כל חודש והמחזור שלי מאוד מדוייק. המליצו לנו לעבור להפריות, הענין הוא שאני טבעונית ומתנגדת להכנסת הורמונים לגוף, האם ניתן לעשות הפריות בלי הורמונים ובהסתמך על הביצית החודשית הרגילה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את יודעת ש...

רונית
    22/03/2011

ההורמונים שמכניסים לך בזמן טיפולי הפריה זה אותו ההורמון שמפריש הגוש בזמן הריון... אם את מתנגדת להורמונים אז איך את מתכננת להיות בהריון שזה הזמן שיש הכי הרבה הורמונים בגוף....

בכלליות את יכולה לעשות טיפול בלי שום הורמונים אבל הסיכויים שלך להחזיק הריום ככה ולא להפיל קלושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לעשות הפריה ללא הורמונים? - תגובה

פרופ' שחר קול
    22/03/2011

כן, אך היעילות די נמוכה.
    ה"הורמונים" הניתנים הם FSH, הקיים באופן טבעי בגופנו, נשים כגברים.
    הגורם העיקרי המכניס לגוף האישה "הורמונים" בכמויות עצומות הוא ההיריון. לא משנה אם מדובר בהריון "טבעי" או לאחר טיפול פריון.
    הורמון הוא הורמון הוא הורמון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

שחא
    22/03/2011

אולי לא הסברתי את עצמי - כוונתי האם אפשר להמנע מלהזריק את החומרים הגורמים לביוץ יתר ולהשראת ביוץ ופשוט להסתמך על הביוץ "הרגיל" ומשם להמשיך בתהליך... פשוט לא מעונינת לגרום לגוף לייצר יותר ממה שאמור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/03/2011

בוודאי שכן, אך כאמור, ההליך פחות יעיל מבחינת השגת המטרה: לידת חי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו