גירוי יתר, מה הסיכוי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גירוי יתר, מה הסיכוי?
    נועה
    23/03/2011

שלום,
    אני נמצאת בתהליך הכנה ל IVF , כרגע ביום ה11 למחזור, לוקחת דקא- חצי, מנוגון 1, וגונאל אף- לקחתי עד שלשום 225, בשל אסטרדיול גבוה הורידו לי שלשום גונאל אף ל150 ואתמול (אסטרדיול 10,400) הורידו שוב ל75.
    היום הייתי שוב בבדיקת דם ואולטרא' , לאור בדיקות הדם: אסטרדיול: 14,984 וזקיקים נצפו כ-25.
    בעקבות בדיקת הדם, הרופא אמר לי כי יש גירוי יתר, הוריד לי להיום את הגונאל והמנוגון ואמר לי להזריק רק חצי דקא.
    השאלות שלי הן כאלו:
    1.מה רמות אסטרדיול תקינות מספיק ע"מ לעשות בכל זאת שאיבה + החזרה?
    2.האם הדיכוי בלבד ללא המנוגון והגונאל מפחיתים את האסטרדיול או שפשוט לא מעלות אותו יותר?
    3.האם קיים סיכוי שהחודש הזה לא ילך לאיבוד :( ? האם יש לי יד בדבר?האם ניתן לעשות משהו?
    אני כל כך מתוסכלת מזה...
    הרבה הרבה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי יתר, מה הסיכוי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי יתר, מה הסיכוי? - תגובה

פרופ' שחר קול
    24/03/2011

1. סביב 10,000
    2. האסטרדיול עולה בהשפעת המנוגון והגונל. בהיעדרם האסטרדיול יורד. הדקא תפקידו למנוע ביוץ מוקדם.
    3. כן, יש סיכוי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה..

נועה
    24/03/2011

קודם כל הרבה תודה על המענה!!
    שנית, אתמול הורידו לי לגמרי את המנוגון והגונאל ונשארתי רק עם הדקא, היום עשיתי שוב בדיקת דם... האסטרדיול עלה ל20,000 . איך הוא עלה ב5000 אם לא לקחתי את זריקות הגיורי? איזה מרגיז... האחות אמרה לי לקחת שוב רק דקא היום (חצי) ולהגיע מחר לבדיקת דם.. מה הסיכוי שירד, אם כשהפסקתי עדיין עלה?
    כמה זמן ניתן למשוך זאת בלי שהזקיקים (והביציות כמובן) יתמוססו?
    הרבה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלייייז תשובה

נועה
    24/03/2011

בבקשה,סליחה על הלחץ פשוט מאוד מוטרדת מהעיניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו