מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר, מה הסיכוי?נועה23/03/2011
שלום,
אני נמצאת בתהליך הכנה ל IVF , כרגע ביום ה11 למחזור, לוקחת דקא- חצי, מנוגון 1, וגונאל אף- לקחתי עד שלשום 225, בשל אסטרדיול גבוה הורידו לי שלשום גונאל אף ל150 ואתמול (אסטרדיול 10,400) הורידו שוב ל75.
היום הייתי שוב בבדיקת דם ואולטרא' , לאור בדיקות הדם: אסטרדיול: 14,984 וזקיקים נצפו כ-25.
בעקבות בדיקת הדם, הרופא אמר לי כי יש גירוי יתר, הוריד לי להיום את הגונאל והמנוגון ואמר לי להזריק רק חצי דקא.
השאלות שלי הן כאלו:
1.מה רמות אסטרדיול תקינות מספיק ע"מ לעשות בכל זאת שאיבה + החזרה?
2.האם הדיכוי בלבד ללא המנוגון והגונאל מפחיתים את האסטרדיול או שפשוט לא מעלות אותו יותר?
3.האם קיים סיכוי שהחודש הזה לא ילך לאיבוד :( ? האם יש לי יד בדבר?האם ניתן לעשות משהו?
אני כל כך מתוסכלת מזה...
הרבה הרבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר, מה הסיכוי? - תגובה
פרופ' שחר קול24/03/20111. סביב 10,000
2. האסטרדיול עולה בהשפעת המנוגון והגונל. בהיעדרם האסטרדיול יורד. הדקא תפקידו למנוע ביוץ מוקדם.
3. כן, יש סיכוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
נועה24/03/2011קודם כל הרבה תודה על המענה!!
שנית, אתמול הורידו לי לגמרי את המנוגון והגונאל ונשארתי רק עם הדקא, היום עשיתי שוב בדיקת דם... האסטרדיול עלה ל20,000 . איך הוא עלה ב5000 אם לא לקחתי את זריקות הגיורי? איזה מרגיז... האחות אמרה לי לקחת שוב רק דקא היום (חצי) ולהגיע מחר לבדיקת דם.. מה הסיכוי שירד, אם כשהפסקתי עדיין עלה?
כמה זמן ניתן למשוך זאת בלי שהזקיקים (והביציות כמובן) יתמוססו?
הרבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלייייז תשובה
נועה24/03/2011בבקשה,סליחה על הלחץ פשוט מאוד מוטרדת מהעיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)