ביוץ והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ והזרעה
    עלמה
    24/03/2011

נתחיל מזה שמהחזור שלי סדיר בין 26-28 יום. החודש קיבלתי מחזור ב- 1/3. ללא טיפול באיקקלומין או זריקות מלבד זריקת אוביטרל ביום חמישי שעבר 17/3 שנמצא זקיק 19 ובדיקת דם. הזרעה בוצעה ביום שישי שעבר 18/3. לפי חישוב שלי אני אמורה לקבל שבוע הבא אך לפי החישוב לאחר לקיחת אוביטרל והזרעה סופרים שבועיים ולכן זמנו אותי לבדיקת דם ב- 3/4. האם ייתכן שאקבל בשבוע הבא או שתהיה דחייה במחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ והזרעה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    24/03/2011

שלום
    הדימום מופיע בד"כ שבועיים לאחר הביוץ. אם החודש הביוץ הקדים , הוסת יקדים בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    25/03/2011

להיפך הביוץ איחר בהשוואה לפעמים קודמות. שאלה נוספת, אם אני מקבלת מחזור למה בכל זאת מבקשים ממני לעשות בדיקת דם להריון. האם ייתכן דימום מחזור רגיל גם לפני הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר דוד ישי
    25/03/2011

שלום
    אם הביוץ מתאחר גם הוסת יתאחר בד"כ בהתאם
    כן יש הריונות שבתחילתם יש דימום , לפעמים חזק כמו וסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו