הפרייה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרייה
    אורטל
    24/03/2011

יש לי בעייה של זרעים בודדים אישתי עברה 6 הפריות ללא הצלחה והיא בחורה צעירה בת 25 אני קראתי מאמר שיש שיטה שניקראת שיטת גת גורן שיש טיפול לגבי הזרעים שהיא על ידי צנתור אם שמעתם על שיטה זו בבקשה שמישהו יענה לי אם זה כדאי לי לנסות כי לפי מה שהבנתי יש הצלחה בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרייה

אורטל
    24/03/2011

בבקשה שמישהו יענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן תקרא מה שאני כותב

יוסי
    25/03/2011

בס"ד

גם לי הייתה בדיוק את אותו הבעיה וגם לנו נכשלו הטיפולים בגלל זרעים בודדים וחלשים ומורפולוגיה לא תקינה והלכנו לפרופ' בר טוב שממיין תאי זרע ובוחר את הכי טובים מבחינה מורפולוגית וזה גם שיפר את אחוז ההפריות וב"ה היום אנחנו בהרין ומקווים שיחזיק מעמד!
    שווה לנסות! אמנם יקר, אבל שווה כל אגורה אם בסוף יש הריון!
    תקרא עליו באינטרנט...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/03/2011

אני מכיר את מה שכתבת והם מציעים את השיטה לכל גבר שמגיע אליהם גם אם הזרע בסדר וגם אם אין בכלל זרע ולא יהיה אף פעם, כך שתסיק ממה שכתבתי ותחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה

אורטל
    25/03/2011

לפי מה שהבנתי שזה סתם חארטה אבל רציתי לדעת אין משהו שיכול לשפר לי את המצב כי אני בהרגשה שבמצב שלי הסיכויים קלושים ושאנחנו הולכים לטיפולים כבר בהרגשה של סתם בבקשה תענה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן אל תפסול

יוסי
    25/03/2011

בס"ד

אורן כמובן הכל אינדודואלי לכל אחד אבל אני אומר לך אל תפסול שווה ניסיון!
    אני לקחתי כל מיני תוספים למינהם שיעזרו ליותר תנועתיות או מורפולוגיה שום דבר לא עזר לי.
    הלכתי לפרופ ברטוב ויחד עם הרבה תפילות מקווה שימשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שלי
    25/03/2011

כן שמעתי על עליהם והם אכן עזרו לאנשים שאני מכירה וכיום הורים לילדים . בעיתון לאישה קראתי בעבר כתבה על שני רופאים אלה וגברים שעברו טיפול אצלם ולאחר שנה השיגו הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/03/2011

שיטת ברטוב זה לא טיפול זה פשוט מראה מיקרוסקופי גדול שבו רואים זרעונים ואז ממליצים למעבדות הפריה חוץ גופית לקחת את הזרעונים אך זה קצת בעיה להעביר ורוב היחידות בעלות הניסיון הרב הן צריכות לבחור את הזרעונים ולא אנשים שלא מתעסקים בהפריה יום יומית.
    מה שמפריע לי זה שכל הזמן צריך להתפלל וגם מזכירים את השם.
    זה נעשה בבר אילן שהיא אוניברסיטה עם אורינטציה דתית ולכן יש פרסומת למוצר.
    חוות דעתי חד משמעית כמי שעוסק בהפריה יום יום שאין לזה שום יתרון לזוג המטופל אלא רק יתרונות לבודקים באוניברסיטה .המטופלות משלמות ולכן יש לזה זכות קיום בבר אילן ויש הרבה דילים עם אנשי הדת המסתובבים באיזור ונותנים עצות פרסומיות לנשים.
    עדיף שרופאים יטפלו בנשים ולא אנשי עסקים או פרסומאים.
    השם יודע על מה אני מדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו