מיואשת דחוף זקוקה לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת דחוף זקוקה לתשובה
    שימרית
    25/03/2011

לרופא הפורום שלום רב,
    אני בת 41 אחרי מס' לא מבוטל של הפריות וללא הצלחות. בשלושה הטיפולים האחרונים ולמרות התמיכה ההורמונלית, פיספסתי ביוץ ולא בוצעה שאיבה והחזרה.
    בפעמים הראשונות היו שאיבות, אך כל הזמן הרופאים חזרו ואמרו שאיכות הביציות נמוכות.
    אני מטופלת מס' שנים בקבותרים לייצוב הפרולקטין, הFSH תקין ובכל זאת לא מצליחה להגיע להריון.
    מס' שאלות:
    מה גורם לאיכות הנמוכה בבציות?
    למה אני מבייצת לפני הזמן למרות התמיכה ההורמונאלית?
    והכי חשוב קופ"ח שלי כנראה מפסיקים את המימון להמשך טיפולים למרות שאין לי ילדים בכלל, בגלל שבטיפולים האחרונים פיספסתי ביוצים-האם יש דרך שאני יכולה לגרום להם להמשיך במימיון הטיפולים?, כי מבחינה כלכלית לא יכולה לממן את הטיפולים.

תודה
    שימרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת דחוף זקוקה לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת דחוף זקוקה לתשובה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    25/03/2011

שלום
    אנחנו לא יודעים מה גורם לירידה באיכות הביציות מעבר לגורם הגיל.
    לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת אומרת תמיכה הורמונלית. יש כמה דרכים למנוע את הביוץ הספונטאני . אני בטוח שאחת מהן תשפיע גם עלייך
    יתכן שמכתב עם הסבר מתאים , מהרופא שלך , לועדת ה IVF של הקופה שלך ישכנע אותם לאשר לך כמה טיפולים נוספים
    אולי הגיע הזמן שתחשבי על האפשרות של תרומת בייצית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו