שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    שלי
    25/03/2011

פרופ' בידר שלום רב

בהמשך לתשובתך כפי שציינת מס' זקיקים בווסת לא משנה אני עוד מעט בת 35 אני מנסה מאוגוסט להרות . בנסיון ראשון היה הריון אך לא תקין ומאז לא הצלתי להרות מחודש נובמבר . עברתי את כל הבדיקות בארצות הברית והכל יצא תקין כולל צילום רחם ובדיקת זרע תקינה חוץ מ- FSH כפי שציינתי קודם 10.6

המצב אינו ברור לי . הרופא ביקש לעשות FSH חוזר ועשה בדיקת אולטראסונד כפי שציינתי לכמות זקיקים בווסת שהתוצאה היתה 8.
    מה שלא ברור הוא הכל תקין אך אין הריון מאז ההריון הלא תקין וכל הבדיקות תקינות אז מה למעשה אני עושה כדי להרות להמשיך באופן טבעי או להתחיל הזרעות עקב הגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/03/2011

כמובן שיש בעיה אך בדיקות לא יקדמו אותך למטרה והתקשקשות לגבי ה FSH ובדיקות האולטרה-סאונד לא יביאו לך את מה שלו את מצפה.
    במקרים של עקרות משנית על רקע לא ברור ,בשלב זה, יש להתחיל 3 מחזורי טיפול על ידי הורמונים והזרעות ואם לא הולך יש לבצע הפריה חוץ גופית ולראות מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו