לפני הזרעות..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הזרעות..
    !!
    27/03/2011

בוקר טוב

אני עומדת כרגע לפני תהליך של הזרעה ויש לי מס' שאלות שלא הבנתי מהשיחה הקצרה היום עם הרופא שלי.

1) מה אורך החיים של הזרע אחרי ההשבחה? כלומר, תוך כמה שעות מההשבחה ניתן לבצע את ההזרעה?
    2) אנחנו מבצעים את ההשבחה של הזרע במקום אחד ואת ההזרעה עצמה במקום אחר, כיצד צריך לשמור על הזרע בהעברה בין המקומות על מנת שיישמר באופן המיטבי?
    3) כמה זמן אחרי הזריקה יש לבצע את ההזרעה?
    4) כל הבדיקות שביצעתי היו תקינות (כולל בדיקת ביוץ וצילום רחם) וגם בדיקת הזרע של בעלי הייתה תקינה. בהנחה שאין כל בעיות נסתרות - מה אחוזי ההצלחה של התהליך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הזרעות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

מ.ב
    27/03/2011

עברתי את מה שאת הולכת לעבור
    מרגע ההשבחה הזרע צריך ללכת ישר להזרעה אפשר עד שעה וקצת יותר
    טיפולי הזרעה רצוי עד 3 או 4 טיפולים ורצוי שתבדקי אם את צריכה איקקלומין או גונל F זה חשוב כדי לא לבזבז זמן על טיפול לא נכון (עברתי את זה נתנו לי סתם לקחת איקקלומין והייתי צריכה גונל בכלל ) בקיצור אם יש לך ביוץ בסדר ומחזור בסדר את לא צריכה איקקלומין את צריכה גונל F הוא מבשיל את הביצית וביום ליפני הביוץ לקחת אוביטרל שזה מבשיל את הביצית אחרי 36 שעות ואז עושים ישר את ההזרעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

!!
    27/03/2011

איזה חמודה את - תודה על התשובה המפורטת.
    דיקת פרוגסטרון הראתה שאני מבייצת ואכן אני רואה שבהפניה לזריקה הרופא רשם לי אוביטרל.
    אחרי כמה פעמים נכנסת להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך

מ.ב
    27/03/2011

חמודה אני עדיין מנסה וממשיכים לומר לי שהכל בסדר אצלי ואצל בעלי אבל לא ניקלטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

!!
    27/03/2011

שיהיה לכם מה זה בהצלחה, ואמן שזה יצלח כמה שיותר מהר.
    אני מחזיקה אצבעות לשתינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני הזרעות.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/03/2011

קודם כל תמיד שאת יוצאת מהרופא כדאי שתביני טוב את כל העניין ואם הרופא לחוץ בזמן יש בעיה.
    1. זרע אחרי השבחה יכול להחזיק זמן רב.אפשר להזריקו גם אחרי מספר שעות וזה בסדר. אנחנו לפעמים ממטיסים זרע לחו"ל אחרי השבחה להפריה והזרע מחזיק מעמד טוב.
    2.את הזרע אפשר לשים בכיס וזה מספיק כדי להעבירו למקום אחרי.
    3.באופן כללי כשמזריקים הורמונים וזקיקים גדלים יש לבצע ההזרעה 30-40 שעות אחרי האוביטרל הגורם לביוץ.
    4.אחוזי ההצלחה תלויים בסיבה לעקרות. אם הסיבה לא ברורה אנחנו אומרים שאחרי 3 טיפולי זריקות 30-35 מהנשים תהרנה והיתר יעברו להפריה חוץ גופית.
    5.אני מציע למשיבה הנוספת שתצטרף לפורום ואז נוכל להחכים מההצעות
    ו שלה ואני בטוח שבחלק מהתשובות זה יהיה מהנה לקרוא את טווח ידיעותיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר בידר

!!
    28/03/2011

ד"ר בידר - תודה רבה על התשובה המפורטת, עזרת לי מאוד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה. פרופ' בידר.

!!
    28/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו