הפרייה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרייה
    אורטל
    27/03/2011

אני בת 26 לאחר 6 טיפולים כושלים לבעלי יש זרעים בודדים עשיתי בדיקות ואצלי הכל תקין ולמרות זאת אני לא ניקלטת ונאמר לנו שבגלל שאני צעירה זה צריך להיות הסיכויים להריון יותר בקלות ובגלל זה אני לא מבינה למה כושלים הטיפולים ואני לא ניקלטת כבר הגעתי למצב שאני הולכת לטיפול סתם בבקשה שמישהו יענה לי מה יכול להיות הבעייה שאני לא ניקלטת אני נשואה עוד מעט 4 שנים והזמן עובר ואני נהיית יותר לחוצה מהמצב בבקשה שמישהו יענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרייה

אורטל
    28/03/2011

בבקשה שמישהו יענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה

אורטל
    28/03/2011

בבקשה תענו לי למה אף אחד לא עונה אני במצב של יאוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה - תגובה

פרופ' שחר קול
    29/03/2011

תשובה רצינית חייבת להסתמך על מלואה מידע הרפואי הרלוונטי, כולל כל הבדיקות שעשית עד כה,וכל מחזורי ההפריה שעשית.
    מציע שתקבעי פגישה עם רופא ביחידה בה את מטופלת ליעוץ מסודר המבוסס על המידע הרלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו