מחזור והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור והריון
    הילה
    30/03/2011

אם עשיתי הזרעה ביום שישי 18/3 והיום קיבלתי מחזור. בדיקת דם ביום ראשון 3/4. האם ניתן להקדים את בדיקת הדם ולא לחכות ליום ראשון או שבגלל האובטירל הבדיקה פחות משבועיים לא תהיה אפקטיבית. שאלה נוספת, מתי עושים את צילום הרחם? אמרו לי להתקשר להזמין תור כשאני מקבלת מחזור אבל לפני אני אמורה להיפגש עם רופא המשפחה לצורך קבלת אישור לשימוש בחומר ניגוד וכן לקבל מרשמים לתרופות נגד אלרגיה וביקור אצל הרופא יש לי רק ביום שלישי הבא?
    אשמח לתשובות

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור והריון - תגובה

ד''ר רונית חיימוב-קוכמן
    30/03/2011

לא בטוחה שהבנתי את כל השאלות שלך.
    אם החל דימום כוסת אין צורך לבצע בדיקת הריון
    צלום רחם נעשה עד יום 14 למחזור ולא בזמן דימום וסתי והיא כרוכה בהזרקת חומר ניגוד על בסיס יוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור והריון

עלמה
    30/03/2011

אמרו לי שגם אם יש דימום עושים בדיקת הריון מכיוון שיכול להיות דימום בתחילת הריון אני כבר בהזרעה הרביעית ובכל פעם לפני בדיקת הדם להריון כמה ימים לפני הבדיקה כבר קיבלתי ועדיין אמרו לי לבוא לעשות בדיקת דם. לגבי צילום הרחם, האם הבדיקה כואבת. ברור שהצילום עצמו לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו