סיסי שלייה-אודה לחוות דעת רבות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיסי שלייה-אודה לחוות דעת רבות
    מלני
    30/03/2011

שלום
    לאחר 9 מחזורי PGD כושלים בהם היו 16 עוברים בריאים שהוחזרו ולא נקלטו ,היו לי בעבר שני הריונות ספונטניים עם עוברים חולים ונאלצתי לבצע הפלה, שאלתי היא האם ניתן לגרום להריון מרובה עוברים (ע"י השראת ביוץ וכו' ולהיכנס באופן טבעי) ואז לבצע סיסי שלייה לתאומים או שלישייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיסי שלייה-אודה לחוות דעת רבות - תגובה

ד''ר רונית חיימוב-קוכמן
    30/03/2011

ניתן לבצע סיסי שליה להריון מרובה עוברים ולשקול הפחתה של העובר שנמצא חולה עם סיכון לאיבוד של ההריון כולו בפעולת ההפחתה.
    נראה לי שעדיף PGD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מלני
    01/04/2011

אבל עשיתי כבר החזרה ל16 עוברים אחריPGD ואני לא נקלטת מזה ובאופן טבעי נכנסתי פעמיים בנסיון ראשון בלי שום בעיה ובעלי כבר כועס עליי שאני לא מוכנה לנסות שוב טבעי, אני פשוט יודעת שאם יהיה לי עוד פעם הריון בלי לפחות תינוק אחד יישבר לי הלב לגמרי, אני לא יודעת אם יש לי כח להמשיך לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו