מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרסקופיה אבחנתיתרונית31/03/2011
שלום וברכה,
אני מנסה להרות במשך מס' חודשים-להלן ההיסטוריה הרפואית שלי-יש לי 3 ילדים -ועברתי 3 ניתוחים קיסריים-כמו"כ עברתי לפרסקופיה בה הוסרה לי חצוצרה שמאלית עקב הריון מחוץ לרחם, אציין שלאחר הלפרסקופיה היו לי 2 הריונות תקינים ב"ה. כיום אני מעונינת בהריון נוסף כאמור ללא הצלחה.
ביצעתי אתמול היסטרסקופיה אבחנתית - ויש לי מס' שאלות:
1. מתי מותר לקיים יחסי מין לאחר היסטרסקופיה אבחנתית? (הבנתי שהדעות חלוקות בענין).
2. לפי ממצעי ההיסטרסקופיה-" חלל הרחם מוצר בעיקר מצידו השמאלי ופתח חצוצרה שמאלית לא נצפה עקב הידבקויות על פני הרירית בצד השמאלי כולו. פתח חצוצרה ימנית נצפה הרירית בחלקה משגשגת כפי שמצופה בשלב זה של המחזור וחלקה עם הידבקויו"
האם עלי לעבור היסטרסקופיה ניתוחית להסיר את ההידבקויות, למרות שלפי הבנתי המועטה רוב ההידבקויות הם בצד שמאל-ששם כרתו לי את החצוצרה כאמור-מה הכוונה להידבקויות? והאם ניתן להרות באופן טבעי ללא טיפול?
אשמח לקבל מענה.
בתודה מראש
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2011צריך לעבור ניתוח הפרדת הדבקויות.
קיום יחסים אפשרי כאשר את מרגישה בנוח.
אם אין דימום ואין כלום אז אין בעיה ואם רק משהוא מפריע לך אז את לא חייבת ואין שום חילוקי דעות.
אם את מרגישה היום לאחר ההיסטרוסקופיה שהכל תקין אז אפשר ואין שום מניעה רפאוית.
עניין ההריון - עקב ההדבקויות יש לך בעיה של חוסר מעבר חצוצרתי ועוד אחת בכלל איננה לכן ברור למה את לא מצליחה ויתכן שגם אחרי הפרדת ההריון לא תצליחי ולכן יהיה צורך לעבור להפריות לאחר טיפול ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)