מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחםעלמה31/03/2011
מה בדיוק כואב בצילום רחם? האם חומר הניגוד גורם לכאב? ועד כמה זה באמת כואב או רק לא נעים . אני קוראת בפורומים ובמאמרים והדיעות חלוקות ואני גם מבולבלת ובעיקר מפחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
לבנת01/04/2011אין לך מה לדאוג חמודה את צריכה לזכור 2 דברים:
1. זה כאב שנמשך 2 דקות ולא יותר.
2. זה בדיוק כמו כאבי מחזור רק לוחץ יותר, פשוט תנשמי עמוק.
מאוד הפחידו אותי שזה כואב למטה וזה לא נכון בכלל זה בדיוק כמו בדיקת פאפס.
דבר אחרון: עשיתי את זה אצל ד"ר טוגנדרייך ברמת גן (קופ"ח כללית) שמאוד המליצו עליו. הבנתי שהוא מקצועי יותר אז יכול להיות שבגלל זה זה לא היה לי נורא.
אני מקווה שהכל יהיה בסדר ותקין.
ב ה צ ל ח ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
פרופ' דב פלדברג01/04/2011להילה שלומות,
בתהליך צילום הרחם הכאב נגרם ע"י תפיסת צואר הרחם ע"י מכשירים ומתיחת דפנות הרחם ע"י הזרקת החומר הניגודי. יחד עם זאת בידיים מנוסות צילום הרחם הופך לחוויה סבירה, נסבלת וחשובה ביותר.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא בכלל
יעל01/04/2011היי הילה,
עברתי את הצילום רחם לפניי חודשיים, לא אצל ד"ר טוגנדרייך.
פחדתי נורא לפני, ואני חייבת לומר לך שזה באמת נסבל ביותר, ומעבר לזה חשוב מאוד!!!
התפיסה ממש לא כואבת, והחומר שמחדירים מעט לוחץ ממש כמו כאב מחזור.
חשוב לקחת אופטלגין או אדוויל לפני, וזה עובר צ'יק צ'אק.
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי וזה לא נורא
בש02/04/2011היי
גם אני קראתי בפורומים ופחדתי מאוד, ומכאן החובה להגיב.
עברתי את הבדיקה, יש כאב כמו כאב מחזור בזמן הבדיקה שחולף מיד לאחר מכן.
אני אישית גם לקחתי כדור נגד כאבים כחצי שעה-שעה לפני הבדיקה, זה לא נורא בכלל, ואין לך מה לדאוג.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)