שאלות לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לרופאים
    אירה
    02/04/2011

שלום
    האם אפשר לעשות בדיקות הורמונליות לזקיקים שנשאבו?
    אם כן, אז באזה שלב... לפני הפריה או אחרי הפריה?

עוד שאלה, איזה בדיקות אפשר לעשות לנשים עם בעיות תגובה שחלתית ירודה, לטיפול בבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לרופאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

אין שום צורך בבדיקות הורמונליות לזקיקים.
    כאשר התגובה השחלתית ירודה זה בגלל גורמים גנטיים וגיל ואין אפשרות לטפל על מנת שהשחלה תתחיל לפעול טוב.
    הטיפול בבעיה אם רוצים הריון זה תרומת ביצית לאחר שהרופא החליט על כך לפי ניסיונו והממצאים בבדיקות הקיימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטוח צריכה תרומת ביצית או ...

אירה
    03/04/2011

אני בת 32, כל הבדיקות הורמונליות היו תקינות וגם צילום רחם וגם היסטרוסקופיה.זקיקים יש , מ 1 ועד 5 מקסימום, היו 3 הפריות בעבר, והחזירו עוברים... אז השאלה למה היו 7 כישלונות, האם אני בטוח צריכה תרומת ביצית או אם פונדקאית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטוח צריכה תרומת ביצית או ... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/04/2011

גילך צעיר ואם הבדיקות ההורמונליות תקינות אפשר להמשיך בהפריות אך אם לא הולך לדעתי עדיף תרומה מפונדקאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו